m-am tot gandit sa il pun.. sa nu il pun... dar vreau sa il modific un pic in viitorul apropiat si cred ca mi-ar prinde bine niste sfaturi... securitatea-muncii.ro![]()
m-am tot gandit sa il pun.. sa nu il pun... dar vreau sa il modific un pic in viitorul apropiat si cred ca mi-ar prinde bine niste sfaturi... securitatea-muncii.ro![]()
Vrei sa refaci siteul sau doar sa-l modifici ? Daca vrei sa-l refaci ar fi bine sa-l rescrii in xHTML si sa folosesti DIV-uri cu fisiere css externe in loc de tabele pentru a creste raportul cod/continut. De asemenea nu ar strica sa aiba fiecare pagina descrierea proprie pentru a accentua propria identitate a paginii.
Ce ti-as mai recomanda e sa pui un cod de securitate pe formularul de contact pentru a nu avea probleme cu script-kiddies.
In rest e ok din punctul meu de vedere (incepator si eu). Designul simplu, dragut... e pe gustul meu![]()
doar modificari... nu stiu inca css
Renunta la meniul flash... robotii nu il pot urma.. sau macar mai pune jos un meniu asemanator dar html, fara flash..
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Exista si linkuri jos...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)