Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: studiu de caz hidroizolatii

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Post studiu de caz hidroizolatii

Salut,
    de prin iunie am un batut palma cu un client, sa ii fac un nou site si sa-l aduc in fata pe hidroizolatii.
    siteul este hidroizolatii-izolatii.ro
    Ok, pot spune ca mi-a iesit, prin iulie eram deja pe a doua pagina, in septembrie am facut pasul cel mare, prin octombrie deja eram pe locul 4!
    In perioada de Craciun, nu stiu de ce, dar siteul a disparut de pe primele 100 pg !!! Am reusit sa-l fac din nou sa apara, iar momentan sunt pe pagina 5-6!
    Voi vedeti ceva in neregula la el? De ce a cazut asa brusc?
    Eu m-ai am un site, tot pe acest domeniu, izomarprestconstruct.ro si el, in perioada asta a cazut de pe locul 11 pe pagina 5 ! Am aceelasi ip, toate siteurile imi scad de la un timp, numai stiu ce sa fac !
    Merg eu pe drumul gresit? Eu spun ca e optimizat bine in interior, toate siteurile au doar un h1, h1 contine cuvinte cheie, meta descrierile sunt diferite la toate paginiile. Back-linkurile sunt destule, am un blog pentru hidroizolatii, directoare cu pagerank destul de mare, dar totusi, ceva lipseste ! Multumesc pentru ajutor !

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Penalizare EMD si probabil toate backlink-urile sunt pe maxim 2-3 cuvinte cheie.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

esti penalizat, linkuri din pagini slabe, sitewide, aceeasi ancora.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

Mersi Lens, deci pentru ca hidroizolatii-izolatii.ro contine si cuvantul cheie, nu ? Dar daca te-ai uita pe prima pagina, mai sunt siteuri hidroizolatii-expert.ro, hidroizolatii-group.ro, hidroizolatii.info! Eu de ce tocmai pe pagina 100? Si de ce nu atunci cand a fost modificat algoritmul(septembrie) si abia in decembrie? Eu cred ca nu e penalizare, ci prostia mea, nu imi inca seama, dar sper s-o fac !

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Mersi Serban, poate nu inteleg eu bine ce inseamna sitewide, dar de pe hidroizolatii-izolatii.ro nu pleaca niciun link, nici macar catre mine . Eu stiu ca orice link este important, indiferent daca este slab sau puternic ! Pe hidroizolatii e greu sa faci rost de link adevarat, cine publica pe un blog despre hidroizolatii... daca era un restaurant ziceam: unde sa mananci sanatos dar asa am ramas doar pe directoare web si de articole+blog propriu !

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Incearca sa diversifici ancorele si sa aduci link-uri de calitate.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

asa o sa fac, multumesc pentru sfat !

Dar Izomar Prestconstruct - hidroizolatii, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii fundatii, termohidroizolatii, izolatii cum de a disparut asa brusc? Aici nu cred ca sunt penalizat, sau cel putin nu din aceelasi motiv. Izomar este una dintre cele mai veche firme din domeniu. Din 2006 era in continuu pe prima pagina, rareori pe 11-12(cum a fost cazul toamne asteia), deci google daca gasea ceva in neregula trebuia penalizat de acum 2-3 ani ! Si acum dintr-o data, pagina 5...!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

E simplu:

- nume domeniu - EMD spam;
    - Headings - spam;
    - title - spam;
    - ancore - aproape in totalitate keywords;
    - content copiat - nu trece de copyscape;
    - content - doar cuvinte cheie, repetate de 'nspe ori, ca sa fie acolo.

Citat Postat în original de teodor98 Vezi Post
    Back-linkurile sunt destule, am un blog pentru hidroizolatii, directoare cu pagerank destul de mare, dar totusi, ceva lipseste !
    Eu vad doar 7 root domains cu Majestic.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Adelhait este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th March 2011
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Google schimba destul de des regulile jocului. Iar ceea ce se putea face acuma 2-3 ani, nu mai este la fel de folositor acuma sau iti poate aduce chiar si o "frumoasa" penalizare! Schimba meta title-urile in primul rand pentru ca sunt sufocate de cuvantul "hodroizolatii" si nu respecta nici nr maxim de caracatere admis/sfatuit de ce-i de la Google!

Tyler este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    EU
    Vârstă
    37
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

In ultima vreme s-au indesit update-urile lui Google si au penalizat tot ce li s-a parut suspect.
    Off topic : te bate gramatica limbii romane rau de tot.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc tuturor! P.S.: am doar 15 ani, mai am de invatat !

inca odata multumesc celor care mi-au raspuns si revin cu niste intrebari..
    Nu zic ca nu aveti dreptate in ceea ce spuneti, insa mai bine mai intreb odata ca sa ma lamuresc mai bine..
    nichita:
    "nume domeniu - EMD spam"
    nu este normal daca firma face si se ocupa de hidroizolatii ca domeniu sa aiba "hidroizolatii" si in plus cum am mai spus mai sus..sunt site-uri pe prima pagina, care au "hidroizolatii"in domeniu.Intentia mea nu a fost sa trisez..sa fac spam...
    "title - spam"
    si aici..daca in pagina este vorba de hidroizolatii la terase, atunci de ce este rau, ca am numit pagina "hidroizolatii terase" si tocmai ca sa nu fie chiar cuvintele cheie am spus"hidroizolatii terase bloc, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperis" si se pare "am nimerit-o" bine de tot..
    poate mai corect era ca sa spun mai simplu "hidroizolatii terase, bloc,acoperis"?
    "ancore - aproape in totalitate keywords" pai nu cuvinte cheie trebuie sa pun?
    "content copiat - nu trece de copyscape" aici am luat text intr-adevar si de la concurenta, insa am incercat sa, dezvolt ideea, sa folosesc cuvintele mele mai mult dar se pare ca iar nu mi-a reusit...
    la fel ca si la "content"Sunt site-uri unde am gasit tools pentru densitaea cuvintelor cheie care imi aratau si 1% si 10%.Se pare ca m-am pacalit bine stiu ca procentul este undeva intre 3-5% daca nu ma insel..dar se pare ca depinde foarte mult si de unealta tools care-l folosesti.!

Adelhait: multumesc pentru sfat, am sa tin cont de asta si am sa fac un retus solid la site!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Va rog un studiu de caz
    De graph în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th January 2013, 09:58
  2. Studiu de caz
    De mamulea în forumul Studii de caz
    Ultimul Post: 10th June 2009, 10:44
  3. un mic studiu de caz
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Ultimul Post: 18th September 2008, 15:52
  4. studiu de caz
    De Danielu în forumul Teste
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th September 2008, 18:50
  5. Mic studiu de caz :)
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th January 2008, 11:41

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare