Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: studiu de caz hidroizolatii

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Mai mult nu inseamna mai bine dpdv SEO. Uita-te numai de cate ori apare keywordul rspectiv + nume domeniu (deja fortat cu keywords).

hidroizolatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperis

Mentionarea de cateva ori in text a cuvintelor respective ar trebui sa fie de ajuns. Numele domeniului e total neinspirat.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit

teodor98 ar fi bine sa ti cont de spaturile lui nichita faptul ca ai titlul paginilor de genul "hidroizolatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperis" nu este un lucru bun. Este considerat spam de catre google. Eu ca utilizator nu vreau sa vad in google la titlurile siteurilor doar o insiruire de cuvinte cheie. Ma intereseaza sa gasesc un titlu explicativ.
    Mai corect nu era
    poate mai corect era ca sa spun mai simplu "hidroizolatii terase, bloc,acoperis"?
    Poate ceva mai corect era sa pui "Hidroizolatii profesionale pentru terese, blocuri si acoperisuri de case" (e doar o sugestie facuta in graba.

Legat de ancor texte, care crezi ca este probabilitatea ca cineva sa trimita linkuri catre siteul tau doar cu cuvantul "hidroizolatii"? Google vrea sa vada un profil de linkuri cat mai natural. Trebuie sa te gandesti cum ar linkui lumea siteul tau si sa incerci sa obti linkuri cu astfel de ancore. Repetand intr-una hidroizolatii in ancora este clar ca incerci sa manipulezi motorul de cautare, iar Google nu vrea asta.

Scapa de continutul copiat, scrie unul original si explicativ si scade semnificativ densitatea cuvantului hidroizolatii din text. Promovarea nu se mai face ca acum 7 ani cand umpleai pagina de cuvinte cheie pentru a ajunge pe primul loc.

Poti scoate si meta keywords din header deoarece google nu mai tine cont de el. Ba chiar poate sa`l considere spam daca pui prea multe cuvinte cheie acolo.

Bafta, sper sa reusesti sa te redresezi

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

suMMer:
    Multumesc mult pentru raspuns
    O sa tin cont de toate sfaturile care mi se dau aici si pentru acest lucru multumesc inca odata tuturor.
    Legat de ancor texte te referi la ancor texte din interiorul site-lui la legaturile lui interne sau la incercarea mea de a optine un backlink ancor texte ?
    de fapt pentru ambele situatii: nu am incercat sa manipulez motorul de cautare dar mi s-a parut firesc si mi se pare firesc daca in paginile site-lui meu este vorba de hidroizolatii ancor text sa fie hidroizolatii.
    Asta nu prea o inteleg..
    Sa fi folosit sinonime .?Am citit undeva ca este foarte importantsa obtii un banklink cu ancor text cuvantul cheie care-l doresti sa-l promovezi..asta am incercat sa fac..se pare ca nu a fost cea mai buna alegere.
    Regulile pentru SEO sunt simple..cunoscute de toata lumea, insa rezultate au numai unii!Si acei intradevar sunt maestri..ca niste foarte buni bucatari..un pic de piper, un pic de boia sau mai stiu eu ce alta mirodenie , care insa uneori este secreta..si iese ceva cu un gust delicios.Acolo cred ca este secretul..in combinatia mirodeniilor, deoarece carnea este aceeasi pentru toata lumea.
    Cam acelasi lucru si la SEO..un pic dintr-o parte un pic din alta parte..si este ceva si secret, ceva sacun ..care face sa iesi in fata..>Normal ca nu vreau sa mi se spuna si acel secret ascuns...
    Este asa?
    si inca o problema:
    Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar mai pun o intrebare..oare nu ai nevoie si de noroc in "stiinta" asta?

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit

Regulile SEO sunt stiute de toata lumea, doar ca trebuie sa sti sa le si interpretezi cum trebuie. Google nu iti da mura in gura. Ei iti spun niste reguli de baza. Tu trebuie sa sti cand trebuiesc depasite si cand nu.

Cand am zis ancor texte m`am referit la ancorele linkurilor externe. Insa poti sa mai umbli si la cele interne

Ai mare dreptate cand spui ca ai nevoie si de ceva noroc

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

ok, multumesc de sfaturi si am sa trec la curetenie!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Va rog un studiu de caz
    De graph în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th January 2013, 09:58
  2. Studiu de caz
    De mamulea în forumul Studii de caz
    Ultimul Post: 10th June 2009, 10:44
  3. un mic studiu de caz
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Ultimul Post: 18th September 2008, 15:52
  4. studiu de caz
    De Danielu în forumul Teste
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th September 2008, 18:50
  5. Mic studiu de caz :)
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th January 2008, 11:41

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare