Multumesc tuturor! P.S.: am doar 15 ani, mai am de invatat !

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

inca odata multumesc celor care mi-au raspuns si revin cu niste intrebari..
Nu zic ca nu aveti dreptate in ceea ce spuneti, insa mai bine mai intreb odata ca sa ma lamuresc mai bine..
nichita:
"nume domeniu - EMD spam"
nu este normal daca firma face si se ocupa de hidroizolatii ca domeniu sa aiba "hidroizolatii" si in plus cum am mai spus mai sus..sunt site-uri pe prima pagina, care au "hidroizolatii"in domeniu.Intentia mea nu a fost sa trisez..sa fac spam...
"title - spam"
si aici..daca in pagina este vorba de hidroizolatii la terase, atunci de ce este rau, ca am numit pagina "hidroizolatii terase" si tocmai ca sa nu fie chiar cuvintele cheie am spus"hidroizolatii terase bloc, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperis" si se pare "am nimerit-o" bine de tot..
poate mai corect era ca sa spun mai simplu "hidroizolatii terase, bloc,acoperis"?
"ancore - aproape in totalitate keywords" pai nu cuvinte cheie trebuie sa pun?
"content copiat - nu trece de copyscape" aici am luat text intr-adevar si de la concurenta, insa am incercat sa, dezvolt ideea, sa folosesc cuvintele mele mai mult dar se pare ca iar nu mi-a reusit...
la fel ca si la "content"Sunt site-uri unde am gasit tools pentru densitaea cuvintelor cheie care imi aratau si 1% si 10%.Se pare ca m-am pacalit bine stiu ca procentul este undeva intre 3-5% daca nu ma insel..dar se pare ca depinde foarte mult si de unealta tools care-l folosesti.!

Adelhait: multumesc pentru sfat, am sa tin cont de asta si am sa fac un retus solid la site!