Cred ca doa prima pagina are puse meta tag-urile, restul neavand asa ceva. Nu e bine.
Nu am vazut meta description. Nu e bine.
Sintem in 2006.Cod:<meta name="Copyright" content="Copyright (c) 2001 - 2005 bucurie.net">
Paginile de tiparire nu pot avea meta description pus?
Sint niste articole destul de interesante si utile, dar nu le ajuti prea mult...sa fie gasite.
Nu cred ca ti-ai gasit cele mai potrivite link-uri de pus pe site.
Pune link-uri doar catre cei care iti dau link inapoi. Plus ca e posibil sa ai "vecini otravitori"...Vizitati: acasa.ro - Portal Romanesc - Director Web- here.ro - Director Web Ldmstudio - Legaturi.ro - Director Web Romania - Web Editor - Top Lx - Jocuri-Miniclip - Divertisment - acvaria.com - LuxDesign28.ro - CHML SRUCNOC
ibismedia.org
Nu faci decat sa ii promovezi pe altii..si mai putin pe tine.Parteneri: Agenda zilnica - Web design ieftin - acasa.ro - haios.uv.ro - Top Lx - xro.ro - index2000 - 1miliard.com- bucurie.net - Web Editor - Director Web Ldmstudio - Legaturi.ro - Jocuri-Miniclip - Divertisment - LuxDesign28.ro - chml srucnoc
Inscrie site-ul in directoare, scapa de link-urile care nu iti aduc nici un folos, pune descrieri pe pagini si fa rost de link-uri de la site-uri din domeniul tau.
Bafta.

Răspunde cu citat
- rezolvat