-meta tag-urile se gasesc si in celelalte pagini. Problema este ca e vorba de aceleasi meta - la fel ca si titlul - as putea spune ca e un cms mai pacatos, dar m-a ajutat mult (nu pot sa critic pe cei care ma ajuta)
- meta description - nu exista am rezolvat acum - Multumesc
- Copyright - - rezolvat
- paginile de tiparire - am pus acum si la ele toate meta tag-urile - din pacate nu poate fi pus meta description pentru fiecare articol in parte - ramane acelasi ca pe restul site-ului - nu stiu cit de mult ajuta - poate doar meta name="Revisit-After"
- cu o exceptie sau doua - am linkuri spre site de la toti partenerii (la cei de la care nu am link de pe pagina respectiva - am facut o intelegere cu ei sa puna link de pe alte pagini pe care le detin (in general cu pr mai mare )
Nu cred ca ti-ai gasit cele mai potrivite link-uri de pus pe site.
Marea lor majoritate sint de la directoare care cereau link spre ei, pentru a valida site-ul in respectivul director
Plus ca e posibil sa ai "vecini otravitori"...
ibismedia.org
Scuze, nu am inteles
Inscrie site-ul in directoare, scapa de link-urile care nu iti aduc nici un folos, pune descrieri pe pagini si fa rost de link-uri de la site-uri din domeniul tau.

Bafta.
Zilnic rezerv minim jumatate de ora introducerii site-ului in diverse directoare. Multumesc pentru ajutor