-meta tag-urile se gasesc si in celelalte pagini. Problema este ca e vorba de aceleasi meta - la fel ca si titlul - as putea spune ca e un cms mai pacatos, dar m-a ajutat mult (nu pot sa critic pe cei care ma ajuta)
- meta description - nu exista am rezolvat acum - Multumesc
- Copyright -- rezolvat
- paginile de tiparire - am pus acum si la ele toate meta tag-urile - din pacate nu poate fi pus meta description pentru fiecare articol in parte - ramane acelasi ca pe restul site-ului - nu stiu cit de mult ajuta - poate doar meta name="Revisit-After"
- cu o exceptie sau doua - am linkuri spre site de la toti partenerii (la cei de la care nu am link de pe pagina respectiva - am facut o intelegere cu ei sa puna link de pe alte pagini pe care le detin (in general cu pr mai mare)
Marea lor majoritate sint de la directoare care cereau link spre ei, pentru a valida site-ul in respectivul directorNu cred ca ti-ai gasit cele mai potrivite link-uri de pus pe site.
Scuze, nu am intelesPlus ca e posibil sa ai "vecini otravitori"...
ibismedia.org
Zilnic rezerv minim jumatate de ora introducerii site-ului in diverse directoare. Multumesc pentru ajutorInscrie site-ul in directoare, scapa de link-urile care nu iti aduc nici un folos, pune descrieri pe pagini si fa rost de link-uri de la site-uri din domeniul tau.
Bafta.

- rezolvat
Răspunde cu citat