13th March 2012, 19:46
0 out of 1 members found this post helpful.
Spus furat este putin cam dur.
Am luat o foarte mica parte din ceea ce este pe wikipedia ...
Pe de alta parte, pe nisa asta nu prea ai cum sa inovezi in descrierea tehnologiilor deja consacrate.
Diferenta fata de alte site-uri o sa fie la tutoriale. :-)
Despre copyscape nustiam pana acum cateva zile.
Am vazut aici pe forum ca foarte multi utilizatori se plang de continut furat, iar atunci m-am gandit ca s-ar putea sa existe ceva soft care sa verifice, si am cautat pe google. Asa am aflat de el.
13th March 2012, 20:12
1 out of 1 members found this post helpful.
In momentul de fata ~80% din continut este copiat de la wikipedia
Spus furat este putin cam dur.
Am luat o foarte mica parte din ceea ce este pe wikipedia ...
80% tie ti se pare doar o mica parte? Mie mi se pare cea mai mare parte.
Pe de alta parte, pe nisa asta nu prea ai cum sa inovezi in descrierea tehnologiilor deja consacrate.
Nu e nevoie sa inovezi ci sa scrii un text cu cuvintele tale, nu sa copiezi cuvant cu cuvant. Sau sa platesti un content writer ca sa iti faca continut original, daca nu ai tu timp sau nu ai chef.
13th March 2012, 21:05
1 out of 1 members found this post helpful.
Inainte sa va oripilati, continutul de pe Wikipedia poate fi folosit pe oriunde cu mentiunea sursei, din cate stiu eu. Asa ca in acest caz termenul corect este preluat (nu furat). Eu nu l-as stigmatiza pentru asta, pentru ca pare si la inceput si nici nu a preluat continutul cuiva care nu permite asta.
@dunareadrobeta, totusi, ca sa nu cad eu penibil, pune sursa la textele pe care le-ai copiat despre Wikipedia. Ba mai mult (ca am trecut la sugestie), daca tot folosesti atat de putin (1-2 paragrafe, din ce vad), de ce nu te chinui sa le transformi in texte unice?
In alta ordine de idei, care e destinatia site-ului? Eu nu-mi reusesc sa-mi dau seama la ce mi-ar putea fi util (ca si programator), cat nu-mi dau seama care e directia in care mergi cu el sau ce-ai putea aduce util pe nisa asta (aici in calitate de webmaster la randu-mi).
Nu in ultimul rand, footerul tau este absolut dezastruos. Nu doar ca ai link-uri spre site-uri romanesti, cu ancore romanesti... dar ai si capuri de meniuri in romana
De ce-ai avea asa ceva la un site in engleza? Mai ales la unul de programare?
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.