Nu prea am folosit atributul asta, nu am poze decat in galerie si daca nu ma insel se foloseste mai mult la ele.
In loc de <li><a href="index.html">Acasa</a></li> sa inlocuiesc cu <li><a href="index.html"> alt="Acasa"</a></li>
E bine asa?
Nu prea am folosit atributul asta, nu am poze decat in galerie si daca nu ma insel se foloseste mai mult la ele.
In loc de <li><a href="index.html">Acasa</a></li> sa inlocuiesc cu <li><a href="index.html"> alt="Acasa"</a></li>
E bine asa?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Salutare,
In urmatoarea versiune a site-ului (schimbare interfata si trecerea la PHP) vreau sa implementez o serie de masuri pentru a descuraja eventualele tentativele de plagiat la adresa site-ului.
M-am gandit la urmatoarele:
1. Copyscape banner
2. Includere in Internet Archive
3. Poze si filme cu watermark-uri
Ar mai fi ceva de facut ?
Ce software bun pentru watermark-uri ati folosit ? Eu m-am jucat putin cu un trial de la Watermark Factory si ma gandesc sa-l achizitionez in perioada imediat urmatoare (ca tot au reducere la el), asta daca nu gasesc ceva mai bun.
*edit* Am mai gasit unulVisual Watermark. Downloadez un trial, sa vad ce are in plus (sau in minus) fata de WF.
Ultima modificare făcută de Balthasar; 8th December 2006 la 17:03.
Tot ce e vizibil se poate copia. Deci nu prea ai ce ascunde in cazul unei pagini web.
Boingeanu Ben
Nu neg ca nu se poate copia, doar ca am de gand prezint cat mai multa rezistentaDepinde cat de mult vrea respectivul sa puna mana pe text, poze, etc.
Ideea e ca un site cu o idee buna ar trebui protejat, pe cat posibil si am de gand sa fac asta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)