Am de gand sa pun acolo un poll, o sectie de noutati, eventual un counter ceva. Ramane de vazut. Asta e motivul pentru care e gol sidebar-ul.
P.S. Gata cu plansul![]()
Am o nelamurire. Are vreo importanta domeniul .com in stabilirea rezultatelor pentru Google.ro - pagini din Romania ?
Sunt pe #7 Google.com; #8 Google.ro - www dar la pagini din Romania nu ma gasesc in primele doua pagini...
Conteaza mai mult locatia IP-ului decat extensia domeniului.
Daca esti hostat in .ro atunci o sa iesi bine la rezultate .ro.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Revin cu un update:
Google.com #3
.ro www #3
romania #47?! ( nici nu e pagina principala )
Yahoo.com #7
ro #4
MSN #3, #4 ( pagini secundare )
Pagini indexate: 363
Am aceeasi problema cu Google.ro
Tind sa cred ca sunt hostat in alta parte decat ro, folosesc mxhost.
Nu stiu ce se intampla, o sa trimit cateva comenzi spre server, poate aflu ceva.
*edit* Am dat un tracert pe IP si mi-au venit doar adrese din ro, s-a oprit in Cluj. Care ar fi problema atunci ? Sau am gresit eu comenzile, nu am mai facut de ceva vreme asa ceva![]()
Ultima modificare făcută de Balthasar; 27th August 2006 la 12:32.
New update
Pe Google Romania vad ca am aparut pe #12 cu un link secundar desi in celelalte motoare am pagina principala.
Sunt hostat in .ro si totusi nu imi pot da seama de ce difera rezultatele.
*Edit* Ma gandesc sa incep o campanie de promovare, cat am timp mai mult la dispozitie. Problema este ca target-ul meu il reprezinta Academiile militare, eventual unitatile militare care au prezenta pe net. Nu am idee in ce masura voi reusi un schimb de link-uri cu ele. De site-urile ministerelor nici nu ma gandesc
Mai e varianta cu forumurile dar nu exista decat 2-3 care trateaza Academia de Politie iar persoanele care le frecventeaza nu imi inspira incredere. Raman reticent momentan.
Ultima modificare făcută de Balthasar; 6th September 2006 la 20:48.
Ok, vad ca mai este nevoie de munca in ceea ce priveste site-ul, pentru a-l aduce initial in prima pagina iar apoi, sa ma lupt pentru top5.
Puteti sa-mi mai dati niste sfaturi ?
Diferente ranking-uri - ai si aici niste sugestii.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Salutare. Am incercat o optimizare on-page la pagina de index. Am mai mutat niste text, adaugat un bullet list si alte mici modificari fata de versiunea anterioara. Cuvantul principal pentru care doresc sa ma clasez este academia de politie, mai tarziu voi mai adauga altele.
http://www.cadeti-academiadepolitie.com/index.html
Am procedat bine? Imi puteti spune ce mai pot face, referitor la acea pagina? Voi incepe sa le modific si pe celelalte pe parcurs.
M-am gandit ca in bullet list sa adaug si hiperlink-uri dar mai bine sa va intreb pe voi.
ar trebui sa folosesti atributul "alt=" pentru meniu.
si sa ai o descriere folositoare la fiecare link. pe cat posibil unica/putin asemanatoare cu celelalte.Cod:Acasa Admitere Academie Interactiv Poze Magazin Forum Harta Contact
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)