Recomandarea unui prieten, cunostinta.. etc. N-as cumpara un produs doar pe baza unei descrieri sau a unor vorbe din partea celui care le vinde, si asta din cauza bine cunoscutelor reclame americane. Reclame de genul "cel mai bun produs, cel mai nu stiu cum.. super extra .. " si descrierea produsului(la modul in care doresti sa aduci clienti) este egal cu zero din punctul meu de vedere.

Abea dupa ce mi-ar recomanda cineva pe care-l cunosc cat de cat m-ar interesa consultanta si o descriere mai amanuntita. Daca este pe un forum ma uit la posturile celui care il recomanda, la vechimea sa. Daca este pe un site ma uit la cat de bine este construit siteul, cata silinta si-a dat administratorul...

Te poti pune si tu in aceeasi postura. Cand te duci sa-ti cumperi un produs electrocasnic/electronic, ce faci? Mai intai iti consulti prietenii in masura sau care au fost deja in situatia ta si abea pe urma te uiti peste specificatiile produselor si cauti ce este mai bun pentru tine, eventual mai intrebi si un tip din magazin unde nu esti foarte lamurit.