Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Why oh why ?

alexrus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2011
    Locaţie
    Bistrita
    Vârstă
    39
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit Why oh why ?

Sunt fotograf si am site-ul intermedia-studio.com facut de mine de la 0 cu CMS si tot tacamul. Cel si cel mai tare ma intereseaza sa fiu pe primele locuri la cautarea "fotograf nunti bistrita" ...

M-am ocupat unpicut de SEO, am PR3 si m-am incadrat in standarde cat am stiut.

Problema e ca site-ul nuntibistrita.eu apare fara exceptie inaintea mea la cautari (cautari pe google.ro din bistrita, din cluj apare altceva, pe google.com apar primul). Va las sa vizitati nuntibistrita.eu si sa va faceti o parere...

PLEASE HELP !!!

parca mai sunt vreo 2-3 site-uri care din cand-in-cand mai apar inaitea mea dar pe nuntibistrita.eu am cea mai mare ura

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    28

Implicit

Tind sa cred ca numele domeniului isi are rostul sau.
    in progress...

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

trebuie sa-ti ajuti site-ul cu mai multe linkuri si rezolvi problema. Pe langa asta, MIhai are dreptate...in ultima perioada conteaza tot mai mult denumirea domeniului.

offtopic: imi plac fotografiile tale.
    :)

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    43

Implicit

Chiar daca domeniul este un minus asta nu inseamna ca te poti da batut. La capitolul SEO siteul tau nu sta prea bine, citeste cu atentie acest tutorial si sigur nu vei regreta 15 Minute SEO List - Learn how to SEO

Nisa este slaba, iar concurenta lasa de dorit cu ceva seo onpage si doar cateva back-linkuri puternice sigur vei ajunge pe primul loc.

Verifica cu yahoo site explorer backlinkurile tale si pe cele ale concurnetei si fa o analiza.

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit

Alex ai ceva modificari de facut la site.

- redirect non-www catre www + index.html catre varianta cu www
    - scoate meta keywords ca nu-ti mai foloseste la nimic si in plus ai bagat si o gramada de keywords acolo
    - ar trebui refacute titlul si descrierea meta, dar avand in vedere ca este concurenta mica cred ca merg lasate si cele actuale
    - linkurile pe care le-ai pus catre site le-ai pus cu ancore gresite. ai trimis linkuri cu numele domeniului ca ancora.. cand mai pui linkuri catre site incearca sa folosesti ca ancora fotograf nunti bistrita si diverse mixuri
    - incearca sa folosesti expresia fotograf nunti bistrita in textul de pe index
    - inscrie siteul in directoare

Cred ca mai sunt si altele, dar sunt pe fuga. Spor la treaba

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2011
    Locaţie
    Bistrita
    Vârstă
    39
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc mult everybody

Cat-de-cat am reusit sa fac ce mi-ati zis.. urmeaza inscrierea in mai multe directoare.
    Mihai Alexandru - stiam si eu ca e important dar chiar e cocalar Google la faza asta
    Emil Chelariu - ma bucur ca iti plac
    suMMer - multumesc mult

Webmaster tools imi zice ca am descriere si keyword-uri duplicate la mai multe pagini. Paginile care folosesc acelasi php ca sa afiseze articole. Urmatorul pas am sa scriu un script care culege keyworduri din articole si face automat o descriere pentru fiecare articol in parte. Ar trebui sa conteze si asta :p

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2011
    Locaţie
    Bistrita
    Vârstă
    39
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Intre timp am introdus "tag"-uri la articole si cateva linkuri din index catre pagini de tip tag/fotograf-nunti-bistrita daca pana acum la cautari imi gasea prima pagina, acum imi gaseste pagina cu tag/orice-cautare-de tag si de la pozitia 3-4 sunt acum pe ultimul loc de pe prima pagina (((((((((((
    Link building n-am apucat sa fac deloc

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Intre timp am introdus "tag"-uri la articole si cateva linkuri din index catre pagini de tip tag/fotograf-nunti-bistrita daca pana acum la cautari imi gasea prima pagina, acum imi gaseste pagina cu tag/orice-cautare-de tag si de la pozitia 3-4 sunt acum pe ultimul loc de pe prima pagina (((((((((((
    Link building n-am apucat sa fac deloc

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2011
    Locaţie
    Bistrita
    Vârstă
    39
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

imi retrag ce am zis mai sus... a durat 2 zile si s-a rezolvat. sunt fix unde eram si pana acum...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •