Ok si pana la urma va place noul design ?![]()
Ok si pana la urma va place noul design ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
sincer..nu prea ma incanta culoare de background, in rest e clean su simplu..arata bine dar eu zic sa modifici galbenul ala ! Oricum asta e chestie de gust![]()
:)
Imi place aranjamentul si structura. Navigarea e usoara, adaugarea linkurilor rapida. exact ce vreau de la un director.
Good job.
Culorile nu sunt neaparat o chestie de gust . Culorile influenteaza comportamentul unui vizitator pe un site. Alegerea culorilor potrivite poate fi de multe ori "asul castigator"
Efectele psihologice ale culorilor:
Rosu: stimulator general, provoaca, incita la actiune, îndeosebi în plan psihomotor, stimulator intelectual, activare, mobilizare, faciliteaza asociatiile de idei. Este specifica tipului activ, autonom, locomotor, competitiv, operativ.
Portocaliu: stimulator emotiv, senzatie de apropiere, culoare sociabila, mai activa decât galbenul, lasa impresia de optimism, veselie; pe suprafete întinse poate fi iritant.
Galben: stimuleaza si întretine starea de vigilenta, sporeste capacitatea de mobilizare si concentrare a atentiei, predispune la comunicativitate; da senzatia de caldura si intimitate. Caracteristica tipului activ, proiectiv, expansiv, investigativ si cu un nivel ridicat de aspiratie. Privita mult timp, da senzatia de oboseala, dar în tonuri palide este suportabila.
Verde: efect de liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, siguranta; faciliteaza deconectarea nervoasa. Caracterizeaza tipul pasiv, defensiv, autonom, retinut. Exprima concentrare, siguranta, introspectie, autoevaluare.
Albastru: favorizeaza dezvoltarea proceselor de inhibitie si de încetinire a ritmului activitatii; îndeamna la calm si reverie, concentrare si liniste interioara, seriozitate, meditatie. În exces, conduce la depresie. Se caracterizeaza prin "profunzimea trairilor si sentimentelor". Caracteristica pentru tipul pasiv, senzitiv, perceptiv.
Violet: efect stimulator, nelinistitor si descurajator; da senzatia de gravitate. Semnificatia psihologica este de tristete, melancolie, penitenta.
Negru: efecte psihologice de neliniste, retinere, depresie, introversie; impresie de adâncime, plinatate si greutate; semnificatie psihoafectiva de tristete, sfârsit, singuratate, despartire, doliu. Poate fi utilizata ca element de delimitare, contrast sau fond pentru celelalte culori.
Alb: efecte de expansivitate, usurinta, suavitate, robustete, puritate, raceala; exprima pace, împacare, liniste, inocenta, curatenie, sobrietate.
mai multe detalii Aici si aici
Ultima modificare făcută de Quatze; 12th June 2006 la 14:49.
Exact ce am urmarit eu.Portocaliu: stimulator emotiv, senzatie de apropiere, culoare sociabila, mai activa decât galbenul, lasa impresia de optimism, veselie; pe suprafete întinse poate fi iritant.
atunci doua bile albe![]()
seamana cu ubuntu.com situl tau .... are vreo legatura ?
LOL nu.. Ti-ai facut cont ca sa intrebi asta ?
Dar eu nu vad asemanarea absolut deloc.
Mie unul imi place .. mi-am adaugat si un site in el. Mi s-a parut de efect sectiunea "About us in the world:".
Mi-ai furat culorilePostat în original de Cristian Mezei
:
http://www.alfastartm.ro/
Era mai OK cum a fost (poate obisnuinta), mai ales ca nici link-urile spre site-urile mele nu mai sunt in footer.![]()
Busted!!!Postat în original de eRwin
Ar fii interesant daca ai face o pagina sau ceva cu statistici, de genul "In director se afla X site-uri in Y categorii, Z adaugate in ultima saptamana"
Numere cat mai mari vor face oamenii mai interesati sa-si adauge site-urile![]()
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)