Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Karavan.eu

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Si eu as renunta la flash si as incerca ceva cu javascript. Titlurile sunt imagine? Imi scapa mie ceva sau cum sunt bune astea la SEO? Ca eu am avut o thema o data care avea un font misto dar il afisa ca imagine si am renuntat... inlocuind cu text
    Cristi, titlurile sunt text
    Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Bai nene poate e de la mine dar vad ca daca intri cu Chrome e praf. Nu se vede nimic.
    Impecabil insa cu IE 8 dar mici probleme de incarcare a flashului cu Firefox.

Rest numai de bine. Arata ok
    L-am testat cu Chrome si merge impecabil. La fel cu IE 8 . Recunosc, nu am testat cu firefox, dar ma apuc acum de treaba.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

gabetu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th April 2011
    Locaţie
    Piatra Neamt
    Posturi
    186
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut !
    Tema wordpress folosita o stiu si eu si este OK dar s-ar putea renunta la cufon font & flash piecemaker pentru ca se incarca mai greu; ar putea fi inlocuite cu google fonts si nivo slider (plugin-ul nivo-slider-light).

La partea de SEO ar mai trebui lucrat, luam ca exemplu doar pagina de Servicii (care ar trebui sa fie o pagina puternica SEO):
    - titlul (Servicii | Karavan Spedition) trebuie modificat corespunzator
    - h1 este acelasi pe toate paginile (pe logo si fara rel="nofollow") / fiecare pagina ar trebui sa aiba propriul h1
    - h2 ar trebui sa contina si cuvintele cheie targetate
    - descrierea (Karavan va ofera servicii de transport marfuri de cea mai buna calitate) trebuie completata corespunzator
    - cuvinte cheie (nu strica sa existe)
    - url-ul paginii (/servicii) ar trebui modificat si el corespunzator
    - nu exista anchor text pe link-urile din meniu principal
    - ceva mai mult continut text pe pagina n-ar fi rau ( Page size: 16549 Bytes / Actual text content size: 2095 Bytes / Content ratio: 12.66%)

Cam atat la prima vedere, sper ca am fost de folos.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Cristi, titlurile sunt text
    Atunci de ce-mi da "View image" cand dau click dreapta pe el? Cine ma lamuresteee care-i treaba cu astea?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

<h2><a href="http://www.karavan.eu/stiri/volvo-lanseaza-in-premiera-europeana-modelul-fe-hybrid/" rel="bookmark" title="Permanent Link to Volvo lanseaza in premiera europeana modelul FE Hybrid">Volvo lanseaza in premiera europeana modelul FE Hybrid</a></h2>
    Asta e titlul. Nu stiu ce se afiseaza la tine
    Ultima modificare făcută de Robert; 10th April 2011 la 14:13.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

nexo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    81
    Putere Rep
    28

Implicit

1. La incarcarea primei imagini din fash nu se vede decat jumatate din imagine..se incarca pana la grila camionului apoi apare negru.
    2. As renunta la acel flash pentru se incarca greu si din punctul meu de vedere ocupa prea mult spatiu. Foloseste un js sau un plugin pentru wordpress, easing-slider este foarte usor de instalat, integrat, folosit.
    3. Redu dimensiunea imaginilor din header...dupa cum vezi bine la incarcarea completa a site-ului (ma refer la index) nu afisezi decat logo-ul, meniul, falsh-ul si putin continut din site si aume "De ce sa alegi Karavan?". Ideea mea e sa oferi mai multe informatii la incarcarea completa a primei pagini..ele exista dar trebuie sa dai scrol ca sa ajungi la ele. E mult mai bine ca omu sa vada informatii despre firma, un numar de contact plasat mult mai bine decat acolo sub search.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •