Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut !
Tema wordpress folosita o stiu si eu si este OK dar s-ar putea renunta la cufon font & flash piecemaker pentru ca se incarca mai greu; ar putea fi inlocuite cu google fonts si nivo slider (plugin-ul nivo-slider-light).
La partea de SEO ar mai trebui lucrat, luam ca exemplu doar pagina de Servicii (care ar trebui sa fie o pagina puternica SEO):
- titlul (Servicii | Karavan Spedition) trebuie modificat corespunzator
- h1 este acelasi pe toate paginile (pe logo si fara rel="nofollow") / fiecare pagina ar trebui sa aiba propriul h1
- h2 ar trebui sa contina si cuvintele cheie targetate
- descrierea (Karavan va ofera servicii de transport marfuri de cea mai buna calitate) trebuie completata corespunzator
- cuvinte cheie (nu strica sa existe)
- url-ul paginii (/servicii) ar trebui modificat si el corespunzator
- nu exista anchor text pe link-urile din meniu principal
- ceva mai mult continut text pe pagina n-ar fi rau ( Page size: 16549 Bytes / Actual text content size: 2095 Bytes / Content ratio: 12.66%)
Cam atat la prima vedere, sper ca am fost de folos.
Asta e titlul. Nu stiu ce se afiseaza la tine<h2><a href="http://www.karavan.eu/stiri/volvo-lanseaza-in-premiera-europeana-modelul-fe-hybrid/" rel="bookmark" title="Permanent Link to Volvo lanseaza in premiera europeana modelul FE Hybrid">Volvo lanseaza in premiera europeana modelul FE Hybrid</a></h2>![]()
Ultima modificare făcută de Robert; 10th April 2011 la 14:13.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
1. La incarcarea primei imagini din fash nu se vede decat jumatate din imagine..se incarca pana la grila camionului apoi apare negru.
2. As renunta la acel flash pentru se incarca greu si din punctul meu de vedere ocupa prea mult spatiu. Foloseste un js sau un plugin pentru wordpress, easing-slider este foarte usor de instalat, integrat, folosit.
3. Redu dimensiunea imaginilor din header...dupa cum vezi bine la incarcarea completa a site-ului (ma refer la index) nu afisezi decat logo-ul, meniul, falsh-ul si putin continut din site si aume "De ce sa alegi Karavan?". Ideea mea e sa oferi mai multe informatii la incarcarea completa a primei pagini..ele exista dar trebuie sa dai scrol ca sa ajungi la ele. E mult mai bine ca omu sa vada informatii despre firma, un numar de contact plasat mult mai bine decat acolo sub search.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)