Sa raspund mai intai la ultima intrebare. Domeniul il am de 2 ani, acel trafic vine inca de la cautari pentru articole care au avut cat de cat "succes". Cand era Euro 2008 aveam 3000-4000 unici / zi, dar cum s-a terminat, cum gata traficul. A fost totul "temporar". Asa a ajuns sa aiba 40-50 / zi.
De aceea am spus sa nu renunt la el, si sa incerc sa fac o schimbare de plan. Cred ca se poate sa ajungi in top 3 si daca ai doar un cuvant cheie in domeniu si sa ai celalalt in titlu. Am spus ca merita o incercare. Da, am facut research.
Majoritatea linkurilor sunt din .ro? Am unul intr-adevar catre firma de hosting si inca 3 catre alte site-uri romanesti. In rest, toate sunt catre site-uri in engleza. Si da, mai lucrez sa strang backlinks la site-uri in engleza.
Daca scopul era de a face doar bani, atunci cred ca as fi fost unul dintre zecile de mii de pustani care pun adsense pe tot site-ul. Acele reclame le am plasate inca din 2008 daca asta te-a dus cu gandul ca asta ar fi tinta mea, ceea ce nu inseamna ca am un MFA. Asadar, raspunsul meu final la prima intrebare e: DA, sunt sigur ca ala este scopul meu. Daca voi reusi sa ajung in top 3, abia atunci am sa pot sa spun ca ma gandesc si la partea financiara.

Răspunde cu citat