Curteascolii.ro - un site cu jocuri online ( o sa-mi spuneti ca exista sute pe langa, dar 90 % dintre ele sunt la fel si cred ca odata ce google se va mai destepta vor fi penalizate multe dintre ele) cu o vechime de o luna jumatate.
Am realizat o grafica mai aerisita, fara elemente ingramadite, simpla astfel incat site-ul sa se incarce foarte repede. (acum sa vad daca am reusit)
Am vrut ca accentul sa cada pe joc ci nu pe grafica, de asta am incercat sa mentin cat mai simpla interfata si sa nu ma feresc sa las cat mai mult alb.
Culorile la fel am cautat sa le reduc la minimum stiind ca vor fi destul de colorate iconitele jocurilor + jocurile in sine.
Acum pe partea de SEO - am incercat sa fac tot ce imi sta in putinta (pentru optimizarea onpage) dar astfel incat sa nu deranjez utilizatorul. De aceea am utilizat in partea de jos (footer) si acele subcategorii.
Mai nou am pus link-uri catre taguri (in cadrul jocului - sectiune Subcategorii). E vreo problema ca le-am pus gen : Jocuri Tag1, Jocuri Tag2 ? Se considera Spam ?
Incet incet incerc sa adun si backlink-uri. Am incercat sa creez si niste mini-blog-uri care contin cuvinte cheie (pe platforma wordpress) pe care adaug articole scurte cu 2-3 link-uri in ele (momentan 2-3 pe fiecare) constant. Ma va ajuta asta sau mai bine sa o las balta ?
Ajuta de asemenea daca voi crea un blog (www.curteascolii.ro/blog/ ) unde voi posta diverse articole/stiri despre site care contin cuvinte cheie cu link spre diverse categorii din site-ul principal ?
Apropo de multe site-uri cu jocuri. Am vazut ca foarte multe (defapt mai toate) au in footer o sumedenie de link-uri (provenite probabil din linkexchange). Eu am hotarat sa nu fac acelasi lucru pentru acest site ( am cateva link-uri in sidebar, dar probabil vor fi scoase curand). Credeti ca gresesc ? Sau google nu va mai acorda mare importanta acestor link-uri ingramadite intre alte zeci ci din contra, le va penaliza ? (asa vad eu trendul)
Astept pareri despre site si daca aveti idei pentru imbunatatirea lui, eventual greselile pe care le-am facut.
Multumesc anticipat,
Olaru George

.
)
Răspunde cu citat