Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Review CurteaScolii.ro

BabBarDeL este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit Review CurteaScolii.ro

Curteascolii.ro - un site cu jocuri online ( o sa-mi spuneti ca exista sute pe langa, dar 90 % dintre ele sunt la fel si cred ca odata ce google se va mai destepta vor fi penalizate multe dintre ele) cu o vechime de o luna jumatate .

Am realizat o grafica mai aerisita, fara elemente ingramadite, simpla astfel incat site-ul sa se incarce foarte repede. (acum sa vad daca am reusit)

Am vrut ca accentul sa cada pe joc ci nu pe grafica, de asta am incercat sa mentin cat mai simpla interfata si sa nu ma feresc sa las cat mai mult alb.

Culorile la fel am cautat sa le reduc la minimum stiind ca vor fi destul de colorate iconitele jocurilor + jocurile in sine.

Acum pe partea de SEO - am incercat sa fac tot ce imi sta in putinta (pentru optimizarea onpage) dar astfel incat sa nu deranjez utilizatorul. De aceea am utilizat in partea de jos (footer) si acele subcategorii.
    Mai nou am pus link-uri catre taguri (in cadrul jocului - sectiune Subcategorii). E vreo problema ca le-am pus gen : Jocuri Tag1, Jocuri Tag2 ? Se considera Spam ?

Incet incet incerc sa adun si backlink-uri. Am incercat sa creez si niste mini-blog-uri care contin cuvinte cheie (pe platforma wordpress) pe care adaug articole scurte cu 2-3 link-uri in ele (momentan 2-3 pe fiecare) constant. Ma va ajuta asta sau mai bine sa o las balta ?

Ajuta de asemenea daca voi crea un blog (www.curteascolii.ro/blog/ ) unde voi posta diverse articole/stiri despre site care contin cuvinte cheie cu link spre diverse categorii din site-ul principal ?

Apropo de multe site-uri cu jocuri. Am vazut ca foarte multe (defapt mai toate) au in footer o sumedenie de link-uri (provenite probabil din linkexchange). Eu am hotarat sa nu fac acelasi lucru pentru acest site ( am cateva link-uri in sidebar, dar probabil vor fi scoase curand). Credeti ca gresesc ? Sau google nu va mai acorda mare importanta acestor link-uri ingramadite intre alte zeci ci din contra, le va penaliza ? (asa vad eu trendul )

Astept pareri despre site si daca aveti idei pentru imbunatatirea lui, eventual greselile pe care le-am facut.

Multumesc anticipat,
    Olaru George
    Ultima modificare făcută de BabBarDeL; 29th December 2009 la 18:38.

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    32

Implicit

La prima accesare mi se pare un site dragutel. Designul este frumusel, aranjat bine in pagina. Nu am timpul necesar sa il analizez deajuns dar am o observatie de facut si anume: reclama de sus ce din chenarul cu "Alegerea noastra" incearca sa o evidentiezi mai bine si incearca sa scoti acel scis de deasupra ei sau macar sa il modifici cu "Reclame" sau mai stiu eu ce, pentru a nu risca vreo surpriza din partea celor de la Adsense.
    Pe partea seo nu am avut timp sa ma uit prea bine dar pare destul de bine optimizat (cam grele keyword-uri ai ales mai bine mergeai pe categorii "jocuri masini, jocuri copii etc.")
    In legatura cu tagurile cred ca sunt ok atata timp cat nu o sa pui 'nspe mii de taguri la fiecare joc.
    Succes si revin pe parcurs cu o completare daca mai "descopar ceva"

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Nici manuta aia nu cred ca este ok, pare a incuraja click-urile pe reclame. Si as sugera sa scoti "indemnul".
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit

Am inteles acolo, la inceput erau 2 jocuri "featured" dar am lasat numai unul si am hotarat sa introduc reclama - cred ca e destul de bine pozitionata si ar atrage destule clickuri (in mare doar asta e ideea unui webmaster). Nu stiu daca e chiar un indemn dar poate il voi schimba - ma voi gandi si cum.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Te-ai bagat direct in paine cum ar veni vorba. Luand doar title-ul "Jocuri Online". Era mai favorabil sa incepi de la mic la mare, nu invers. Ti-as sugera "Jocuri online gratuite pentru copiii din curtea scolii" sau ceva de genul, mult mai la radacina. Sa poti acoperii si "jocuri online" ; "jocuri gratuite" ; "jocuri gratuite" "jocuri copii" etc.

Nu am stat sa analizez . (revin cu un EDIT daca o voi face)
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit

Pai sunt prea multe domenii gen jocuricopii.com / .net / .ro, jocurigratuitecopii.com / .net / .ro etc . Am inteles ca e cat de cat general ce am luat eu, dar am subcategorii care se vor pentru alte cuvinte cheie.

Nu vreau sa fie doar pentru copii dar ce sugerezi sa pun ? Dar la fel sa se pastreze ca ar fi tot felul de jocuri acolo. Spui ca " Jocuri online gratuite pentru toti in curtea scolii" sau fara "pentru toti" ar ajuta mai mult ?

Multumesc pentru sfat

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    35
    Posturi
    371
    Putere Rep
    34

Implicit

Arata bine site-ul, e curat, insa asa vedem noi, dar gandeste ca un copil de 7-10 ani, care intra pe site-ul tau.Eu sunt tot pe aceasta nisa si incetul cu incetul incerc sa ofer ceea ce vor copii, culori atragatoare, design frumos jocuri de calitate si posibilitatea mai mare de a putea juca un joc ( instructiuni ) ... din punct de vedere seo am observat ca titlul e Jocuri online in Curtea Scolii, insa la fel ca si Dragos iti sugerez sa pui Jocuri online gratuite pentru copiii din curtea scolii sau ceva de genul, pentru ca, "Jocuri online ; jocuri gratuite; jocuri pentru copii; jocuri copii etc." sunt cuvinte cheie, insa cum ai tu acum, nu cred ca o sa caute cineva jocuri din curtea scolii.
    La pagina cu jocul , la instructiuni imi apare
    "<span class="mouse">Pozitioneaza</span> <span class="mouses">Lanseaza virusul si bombele</span> " iar jocul nu apare, decat cu fullscreen, iar un copil de 7 ani ma indoiesc ca el stie ce e aia fullscreen.
    Categoriile fa-le cu url rewrite... in loc de index.php?cat=Actiune pune /categorie/Actiune ( SEO ) si tot in categorie am observat ca tu ai pe titlul jocului si pe descriere, link catre joc.... pune doar pe titlu.
    Daca voi mai avea timp, ma voi mai uita putin peste el, dar acum e cam tarziu.Sper ca am fost de ajutor.Sarbatori fericite in continuare

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit

Multumesc mult de sfaturi dar publicul tinta nu e chiar 7-10 ani. Jocurile de pe site sunt sa zicem pana la cei de 17-18 ani de asta nici nu am insistat pe un altfel de design. (L-as fi facut complet altfel pentru copii).

Legat de a doua parte, a fost o problema legata de cache. Am incercat azi sa fac ceva, dar acum am revenit la loc si e in regula -ar trebui sa apara bine acum.

Categoriile sunt cu rewrite doar ca nu am reusit sa le pun categorie/actiune ci : Jocuri-Actiune.html - sper ca in regula si asa.

Prefer sa fie link pe tot "block-ul" - thumbnail + titlu + descriere si asta din cauze ce tin strict de uzabilitatea site-ului deoarece vezi jocul te duci si dai direct click undeva in zona lui, nu neaparat pe titlu.

Legat de instructiuni : scriptul de baza nu avea acel camp si m-am chinuit putin sa fac sa adaug la fiecare joc si instructiuni. De asemenea am introdus si acele clase din css care cred ca ajuta mai mult la intelegerea instructiunilor in cadrul unui joc. Acum nu stiu cat sunt de frumoase imaginile dar poate le voi schimba in viitorul apropiat.

Sarbatori fericite si tie !
    Ultima modificare făcută de BabBarDeL; 30th December 2009 la 01:37.
    PixelGrade - Creative Design in Every Pixel | Jocuri Online in Curtea Scolii

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit

Ceva idei de ce google nu imi indexeaza site-ul mai repede ? Acum imi indexeaza foarte greu, tinand cont ca de ceva timp adaug in fiecare zi continut nou pe care il indexeaza abia dupa 11-12 ore.

Din ce cauza sa fie? Link-uri (zic eu) ca sunt, continut nou este - de ce nu vine mai des?
    PixelGrade - Creative Design in Every Pixel | Jocuri Online in Curtea Scolii

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    34

Implicit

Ajuta-l tu sa vina mai repede. Google Webmasters si/sau robots.txt
    Bafta, fain site-ul.
    I don't know much...

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review
    De Radu V în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd December 2009, 13:02
  2. review nft.ro
    De dcosmin83 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th September 2009, 10:07
  3. Review-uri pentru review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1