de acord cu tine, combinatia suna cam complicat. "incaltaminte copii" e clar de unde vine, "online" ma gandeam sa vina tocmai de la ideea ca este disponibila online, la "incaltaminte copii" ar fi putut raspunde in primul rand multe site-uri de prezentare fara legatura cu comertul online, se pare insa ca nu e cazul.Postat în original de Krumel @ Mar 8 2006, 09:49 PM) [post=11905
de altfel, am studiat linkul tau (foarte util) si am citit parerile membrilor forumului despre alegerea cuvintelor cheie. dupa care am studiat concurenta pentru "incaltaminte copii". se pare ca aceasta este combinatia magica pentru care trebuie optimizat site-ul.
de asemenea sunt total de acord cu importanta foarte mare pe care o are alegerea corecta a combinatiei de cuvinte cheie folosite de majoritatea publicului tinta. focusing pe caracteristicile de baza ale pietei este un principiu de baza in marketing (unde cica ma pricep).
PS. de 3 zile studiez intens SEOPedia si inca n-am ajuns peste tot. o multime de informatii interesante, multe pareri argumentate]
Tu daca ai vrea sa cumperi incaltaminte pentru copii ai cauta "incaltaminte copii online"? Incaltamintea pentru copii nu e online..asa pur si simplu. Poate fi cumparata online.[/QUOTE]
de acord cu tine, combinatia suna cam complicat. "incaltaminte copii" e clar de unde vine, "online" ma gandeam sa vina tocmai de la ideea ca este disponibila online, la "incaltaminte copii" ar fi putut raspunde in primul rand multe site-uri de prezentare fara legatura cu comertul online, se pare insa ca nu e cazul.
de altfel, am studiat linkul tau (foarte util) si am citit parerile membrilor forumului despre alegerea cuvintelor cheie. dupa care am studiat concurenta pentru "incaltaminte copii". se pare ca aceasta este combinatia magica pentru care trebuie optimizat site-ul.
de asemenea sunt total de acord cu importanta foarte mare pe care o are alegerea corecta a combinatiei de cuvinte cheie folosite de majoritatea publicului tinta. focusing pe caracteristicile de baza ale pietei este un principiu de baza in marketing (unde cica ma pricep).
PS. de 3 zile studiez intens SEOPedia si inca n-am ajuns peste tot. o multime de informatii interesante, multe pareri argumentate. sincere felicitari tuturor.

Răspunde cu citat