Sunt interesat de parerea voastra despre imobiliaree.ro
Sugestii de imbunatatire .. review-uri .. poate functii noi ..
Sunt interesat de parerea voastra despre imobiliaree.ro
Sugestii de imbunatatire .. review-uri .. poate functii noi ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Design-ul este prea pal, nu ii da nimic viata, si aici nu ma refer la animatii.
Textul prea mic, si greu de citit, mai ales pe prima pagina jos la anunturi.
Thumbnailuri prea mici. Nu stiu ce-s cu imaginile astea mici pe mai multe site-uri. Acestea nu au rolul doar ca sa arate ca acolo este o imagine mai mare ci trebuie sa il faca interesat pe vizitator sa dea click pe thumbnail.
Numele de domeniu nu imi place. Suna a greseala. Mai bine ai fi pus ceva cu cifra sau altceva.
Pe prima pagina de ce nu umplii spatiul acela alb?
Nu ma descurc cu cautarea dintr-o pagina de rezultate. Cautare ar trebui sa fie unica si disponibila pe "toate" paginile site-ului.
atat ca ma grabesc
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Las colegii sa faca un review complet. Eu am intrat pe site si prima data am dat click pe judetul in care locuiesc. Tinind cont ca a fost un reflex, a fost o reactie buna la site. Nu m-am uitat inca la partea de seo... Spatiul alb de care spunea attempt... probabil ca la o anumita rezoltie site-ul se vede pe centrul ecranului... restul e spatiu alb. Pe mine nu m-a deranjat, in mod obligatoriu, insa mi s-a parut ca e cam fad site-ul. Cred ca la asta se referea...
Acum ceva timp am vandut si eu un teren. Si m-am apucat sa iau la rand toate siteurile de imobiliare.
Cand dadeam de un site unde era obligatoriu sa imi fac cont pentru a posta un anunt, il inchideam si mergeam mai departe.
Pentru ca era o pierdere de timp(sa imi fac cont) si era si nefolositor.
Ai putea sa lasi si optiunea de a publica anunt "anonim".
Vine omu, posteaza anuntul si isi vede de treaba mai departe.
Plus ca, banuiesc ca dupa ce posteaza anuntul, nu prea mai revine nimeni sa il modifice. Deci, dupa parerea mea, chestia cu contul e cam inutila si facuta mai mult sa alunge unii din vizitatori.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
... intradevar ar merge un pic aranjat ... dar pana la urma e portal .. unde informatia este mai presus de toate .. oricum .. ma gandesc la unele imbunatatiri de design
Incerc sa fac ceva ce numai imobiliare.ro mai face din toate site-urile si momentan deabea reuseste cu unele agentii .. iar cu particulari mai deloc ...
Criteriu de relevanta in afisarea/ordonarea anunturilor.
Practic:
specifici pret .. iei 1 punct, ai poze: mai iei x puncte, intri pe site macar odata pe saptamana si bifezi acolo ca anuntul mai e de actualitate: mai iei x puncte .. si asa aduni y din maximul de 10 puncte. in functie de y se sorteaza descendent anunturile de pe site.
Dinaia nu prea imi permit sa las utilizatorii sa isi adauge anunturi in mod anonim. Pentru ca e in defavoarea lor si in defavoarea celor interesati de anunturi complete/informatii relevante
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)