Avertizarea aia provine din faptul ca mai multi utilizatori ti-au flag-uit blog-ul (butonul ala din stanga sus, "Marcati blog"). Orcine poate sa apese pe acel buton si nu trebuie neaparat sa aiba un motiv dar, cu siguranta, nu a stat nimeni sa trimita mail la Google sa le zica de pozele tale cu Daniele Gyorfi.

Daca ai comentat aiurea (aka spam, injurii, offtopic repetat etc) pe alte blog-uri este foarte probabil ca de acolo sa ti se traga (ai enervat pe mai multi care ti-au flag-uit site-ul). Iar legat de ce spuneai tu ca ai vazut la altii si mai si, este foarte adevarat. Dar poate alea erau pe domeniu cumparat, pe alta platforma gratuita de blogging, nu enervasera pe nimeni sau nu fusesera inca "pedepsite" cand le-ai vizitat tu.