Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Men Tag dot Com

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Mai mult ca sigur esti penalizat , dar faptul ca nu sunt indexate toate paginile e o problema destul de mare.

Ai gresit cu ceva cand l-ai lansat ? (linkuri catre bad neighborhoods,siteuri dubioase?)

Te-ai gandit sa le trimiti un Reinclusion request si sa ii intrebi care e problema?

ps. ca sa pastram o nota de optimism, era mai bun headerul dinainte

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

@ krm - are si plugin-ul de sitemap de luni de zile si de fiecare data cand se posteaza ceva nou se trimite un ping deci cam 3-4 pinguri pe zi, eu zic ca e suficient.

@ evolution - am incercat si cu reconsideration acum ceva timp si tot nu s-a intamplat mai nimic. De gresit cand l-am lansat nu prea cred. Mai linkam posturi de pe site-uri cu continut related dar nu sunt chiar atat de dubioase. Cat despre header, am scos tipa de acolo ca sa facem ceva custom si unic si mi-au facut indienii un logo interesant.

Cu intrebatul ... "care-i problema gogule de nu ma imai indexezi?" sunt destul de sceptic pentru ca nu se obosesc sa-ti raspunda de nici o culoare. Daca ai observat, Google au canned responses si nici nu se sinchisesc sa raspunda la intrebari.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Site-ul a fost al altcuiva inainte sa il iei: http://whois.domaintools.com/mentag.com Presupun ca cei dinaintea ta au facut spam sau ceva de genul asta. De asemenea mi se par cam prea multe linkurile obtinute in catva luni...

In plus (nu ca ar conta) PR-ul este 0 desi a fost un PR update prin iulie si probabil ca atunci aveai deja ceva linkuri. Presupun ca poate fi vorba de o penalizare. Poate prea multe linkuri in timp prea scurt...

In Google.com site-ul nu apare in primele 200 de pozitii dupa cautarea mentag... 99% penalizat...
    Ultima modificare făcută de Nichita; 23rd October 2009 la 11:42.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Apare totusi primul pentru mentag.com iar daca ar fi fost penalizare ar fi trebuit sa dispara si de pe cautarea asta. In fine... si-o reveni el in timp, linkuri multe o sa primesc oricum pentru ca articolele sunt link baituri foarte bune

Thanks for your suggestions.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Poate ai fost reclamat ca ai pus poze fara sa citezi sursa sau sa obtii copyright,ai avut probleme de genul ? Este aproape evident ca nu aveai cum sa faci acele poze.

Ai vandut vreun link?

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

no links sold. Pozele fac parte din reviste, candid shapshots, uneori chiar am fost rugat sa postez poze cu anumite tipe pentru promovare, 2 tipe s-au si laudat pe profilele lor de pe site-uri de modelling ca au aparut featured model pe mentag [si eu nici macar n-am primit un numar de telefon ceva ]. Practic toata lumea are numai de castigat daca apare pe site-ul nostru. Modelul, revista in care a aparut, eu, precum si motorul de cautare pentru ca am oferi exact ce-si doreste utilizatorul web care cauta informatii si poze despre o anumita tipa.

Pana acum mi-au venit in cap 2 ipoteze:

1) Poate imi dauneaza "tag"-ul din URL. Am impresia ca crawlerul poate interpreta tagul respectiv ca si site.com/tag/ dar la mine e folosit cu intelesul de "label", eticheta and so on.
    2) Crawlerul poate considera site-ul adult intrucat am avut cateva cuvinte care blocau si adsense-ul in trecut gen "wild" "drop DEAD sexy", "xxx" desi nu era nimic adult pe site. Poate de atunci m-au marcat cumva si nu m-au mai indexat insa am scos si toate stop words de pe site, deci n-ar mai trebui sa mai fie problema. Site-ul e safe for work, nu are continut adult sau sexual explicit, dar poate crawlerul nu intelege asta clar.

Cum am vazut si pe alte forumuri nimeni nu are nici o explicatie plauzibila pentru chestia asta. Ma depaseste si pe mine, e clar ca-i depaseste si pe altii dar sper ca in timp se va rezolva.

Daca nu se rezolva... fuck Google, exista viata si fara el, exista traffic si fara el si la fel cum azi am avut peste 5,000 unici din care doar 23 [douazeci si trei] au venit din Google, la fel o sa traiesc bine mersi si pe viitor. Sunt apreciat de site-urile din aceeasi nisa cu autoritate si traffic si asta conteaza mai mult decat trafficul organic din gugăl.

E pacat pentru ca trafficul organic ar fi fost constant, trafficul din recomandarile altor site-uri nu vine decat daca continuam in fiecare zi sa facem treaba buna. Daca abandonam proiectul 2 saptamani, se duce mare parte din traffic.

In fine... rog un moderator sa inchida threadul pentru ca nimeni nu are nici o idee si nici o solutie deci multa discutie aiurea.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    35

Implicit

Fie e in sandbox, fie a primit o penalizare. Cati vizitatori iti viz zilnic din SE?

Esti la vreo cautare pe prima pagina? In cat timp ai adunat acele linkuri?

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Apare totusi primul pentru mentag.com iar daca ar fi fost penalizare ar fi trebuit sa dispara si de pe cautarea asta. In fine... si-o reveni el in timp, linkuri multe o sa primesc oricum pentru ca articolele sunt link baituri foarte bune

Thanks for your suggestions.
    Am avut si eu cateva siteuri penalizate si pentru numele domeniului apareau pe prima pozitie la fel ca mentag.com

LE: 99% penalizare

Succes!
    Ultima modificare făcută de warrior; 24th October 2009 la 00:04.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

din google vin sub 50, din yahoo 700-800/zi. Nu stiu sa fiu pe primul loc pentru cautari din google si sincer sa fiu nici nu stau sa ma uit dupa ele. Inteleg ca e penalizat dar spune-mi DE CE? eu asta tot intreb aici, stiu ca e o problema, stiu ca are un penalty dar nimeni nu spune de unde a venit. daca nu stiti ce problema ar fi nu mai bagati posturi aiurea ca "e penalizat" si doar atat.

Am zis ca sunteti mai dotati decat indienii dar sincer aceleasi raspunsuri crappy s-au dat.

"you might have a penalty sir"
    "you don't have peig ranc"
    "build more links"

blablabla.

close thread.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •