Dau si eu un bump la threadul asta ca sa nu mai fac altul.

Deci sunt FRUSTRAT deja cu site-ul asta. Ma enerveaza la culme faptul ca NU vrea Google sa il indexeze de nici o culoare si chiar nu inteleg de ce. Totul ar trebui sa fie perfect, poate PREA perfect. N-am trecut de 210 pagini indexate in Google de luni de zile in timp ce in Yahoo sunt aproape 1700 pagini indexate [de obicei numarul de pagini indexate din Yahoo e mai mic decat cel din Google]

Linkuri are din belsug si primeste constant backlinkuri noi de la site-uri cu autoritate mare din aceeasi nisa precum si din social bookmarking sites catre posturi. In fiecare zi cred ca primesc cel putin 10 linkuri noi catre diferite posturi dar totusi nu vrea crawlerul ala amarat sa indexeze paginile.

Sitemap este, in Webmaster Tools nu gaseste nici o eroare, crawlerul vine dar nu indexeaza. In momentul asta am 38,555 inlinks in Yahoo si chiar si Google imi detecteaza 232 linkuri cu "link:" [ceea ce e destul de mult pentru link command] si peste 8,000 in webmaster tools.

Domeniul nu pare sa fii primit un SEO penalty pentru ca apare dupa cautare pe prima pozitie si traffic are site-ul din belsug, intre 3 si 5 mii/zi, dar majoritatea din refferali.

Acum... care sa fie motivul pentru care nu ma indexeaza?

Astept niste sugestii si va rog eu, abtineti-va de la raspunsuri cretine de indian gen "nu ai page rank sau ... trebuie sa ai cateva linkuri la site ca sa fii indexat, mai aduna linkuri". Da, cam astea au fost sugestiile pe care le-am primit pe niste forumuri de marketing online in engleza

La Page Rank e pe 0 dar e pe 0 din cauza ca nu s-a mai updatat de demult page rank-ul, ultimul update fiind la putin timp dupa ce am lansat site-ul. Nici de sandbox nu poate fi vorba pentru ca totusi, are deja 6 luni vechime.

Anyway, sper ca are cineva o idee.

Thanks