Toti gresim. Mai intai vedem ce raspuns primim din partea domnului Kobe, iar in cazul in care codul nu dispare, mutam topicul la spam.
Important e ca toti sa invatam din greselile noastre![]()
Toti gresim. Mai intai vedem ce raspuns primim din partea domnului Kobe, iar in cazul in care codul nu dispare, mutam topicul la spam.
Important e ca toti sa invatam din greselile noastre![]()
Boingeanu Ben
Cand "practici", nu stiu cat de ne-cunoscator si ne-constient esti in domeniu...; altfel, cum ai ajunge la a practica, nu...?!?
Ai si tu partea ta de dreaptate (in a nu da cu toporul), am si eu partea mea...![]()
Poate fi numero uno si cu pagerank 0, si pe zi ce trece vad d]Postat în original de toto @ Feb 12 2006, 11:26 PM) [post=10121
Pai ai PageRank 0 ... Nu cred ca un page rank 0 poate fi numero uno in google.. poate ma insel ... sa mai zica si ceilalti mai avizati ...
[/QUOTE]
Poate fi numero uno si cu pagerank 0, si pe zi ce trece vad din ce in ce mai multe cazuri.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
:blink:
O singura intrebare: la ce te ajuta toate banner-ele alea?
:unsure:
De link-uri nu mai zic...faci sa fie mai importanti altii...tu? Veun link "fratesc" ceva?
Adidasi, aloe vera, Forever Living Products...o adevarata afacere ....
Continut.... 0.
:wacko:
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
iuppiii mi-a mers....
deci ma sperii ce e josdar asta ca asta...
ce as vrea sa stiu este cat de legala e afacerea pentru ca site-ul imi inspira ideea de marfa de contrabanda... ceea ce pentru un potential client (chiar daca e roman) nu stiu cum pica...
la despre noi: nume firma, telefon? ceva date, cod fiscal, cont bancar ??
Confirmati comanda la numarul de telefon 0742 537 252 zilnic intre orele 20:00 - 23:00.@Krumel: de la Iasi vine marfaKenZo
Iasi, Romania![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Marfa ma intereseaza mai putin.
Site-ul mai mult. :huh:
Fiecare cu interesele lui.
In mod normal, ar fi frumos sa ai date de contact, ca sa prezinti incredere. Dar nu toti se poarta frumos cu clientii.
:mellow:
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
"Toti gresim. Mai intai vedem ce raspuns primim din partea domnului Kobe, iar in cazul in care codul nu dispare, mutam topicul la spam."
Ce am gresitdespre ce cod este vorba
"Urmareste aceasta cautare. Prea putina desitate a cuvantului adidasi, in continut, fata de concurenta. Ai putea sa il mai adaugi de cateva ori, fara sa ajungi la metode neortodoxe, sau un continut plin de insiruiri ale cuvantului."
"La aceasta cautare, vad ca stai destul de bine. Cu toate ca ai mai putea face rost de cateva link-uri cu anchor-ul : Adidasi.
Si oricum, vad ca stai destul de bine pe unul dintre DC-urile Bigdaddy."
Poti sa fii putin mai explicit te rog mult...
Chiar ce este Bigdaddy (poate pentru voi par niste intrebari stupide, dar daca aveti timp va rog sa ma ajutati)
toate alea de jos le-am pus pentru ca asa zicea pe site-urile pe care m-am inscris ( in felul asta imi aprobau site-ul)....
am vazut si pe forum parca ca daca pun un link de forma <a href=".... text > se trasfera rank ... sau o parte
Deci spune-ti ca sa scot alea din josul paginii.... imi cer scuze ca am pus topicul ala de 2 ori greseala mea... imi cer scuze
Si inca ceva daca scot tabelul "invisibil" de jos.... nu am alta modalitate de a integra cuvintele cheie" adidasi in site"
Am sa incerc doar sa reduc nr lor ca am inteles ca daca densitatea unui cuvant depaseste 10% Google considera ca e SPAM.
Astept si alte Sfaturi.. daca mai sunt![]()
![]()
Adidasi haine originale Reebok, Adidas, Ecko, G-unit, Dc Shoes: www.originals.ro
Postat în original de Kobe_ @ Feb 13 2006, 06:10 PM) [post=10179
Se pare ca nu ai inteles. Tot acel cod trebuie scos. Majoritatea site-urilor nu folosesc cuvinte ascunse si au destul continut pt motoarele de cautare. In cazul tau ar trebui sa faci pagina de la 0 pt ca nu ai ce oferi. In caz contrar - putem folosi http://www.google.com/contact/spamreport.html si te scutim de o optimizare]
Si inca ceva daca scot tabelul "invisibil" de jos.... nu am alta modalitate de a integra cuvintele cheie" adidasi in site"
Am sa incerc doar sa reduc nr lor ca am inteles ca daca densitatea unui cuvant depaseste 10% Google considera ca e SPAM.
Astept si alte Sfaturi.. daca mai sunt![]()
[/QUOTE]
Se pare ca nu ai inteles. Tot acel cod trebuie scos. Majoritatea site-urilor nu folosesc cuvinte ascunse si au destul continut pt motoarele de cautare. In cazul tau ar trebui sa faci pagina de la 0 pt ca nu ai ce oferi. In caz contrar - putem folosi http://www.google.com/contact/spamreport.html si te scutim de o optimizareCa oricum nu te-ar mai ajuta.
Boingeanu Ben
Gata ma scos... am sa ma conformezi regulilor... imi cer scuyze nushtiam ca nu8 ai voie sa faci asa ceva... scuze inca odata....
Inca ceva cei care mi-au facut observatii la design ... sper sa nu va supar... dar idee pe care m-am bazat a fost aceea de simplitate.... nu am vrut sa fac un site gen magazin online cu o categorisire a produselor sau cu cautare cu formulare si alte chestii.. credeti-ma stiu ce am facut ... foarte multi vizitatori au apreciat acest lucru (simplitatea) ... pentru ca pe vizitator il intereseaza in primul rand produsele (sa le vada cat mai rapid) ...
Oricum va multumesc pentru toate sfaturile de pana acum ... si astept sa-mi raspundeti la nelamuririle de mai sus
Adidasi haine originale Reebok, Adidas, Ecko, G-unit, Dc Shoes: www.originals.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)