da,corect,am notat!
Multumesc!
Alte bug-uri ,lipsuri va rog!
da,corect,am notat!
Multumesc!
Alte bug-uri ,lipsuri va rog!
Da.. designul e foarte reusit.
Si muzica e hostata pe server? Ce hardware sta in spate?![]()
Cum ai rezolvat?
Ai mancat un d in "Cumpără sau vine telefoane mobile, calculatoare, mașini, proprietăți, etc. "
http://www.bionyk.com/login/
Siteul arata bine, dar daca intr-adevar platforma e dolphin atunci oricat de quad ar fi el serverul, or sa se vada si partile negative ale acestei platforme.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu e Dolphin si nici template premium .
Codul a fost rescris si inca este rescris, optimizat etc!
Nu va avea timp platforma sa isi arate partile negative,deoarece pana se va ajunge la acel moment totul va fi schimbat!
este PHPFox, m-am uitat pe site si e foarte reusit.(design style)
Poate dai din casa si ne zici cum vrei sa fie mai popular ca cele deja existente ? Vreo strategie noua de marketing ?
Hmm..ar merge o lada de bere
pentru ca un topic mai vechi a fost inchis si redenumit (amici de la tine din oras , ti-au facut favoruri probabil), dar eu nu am uitat ca era ceva de genul spam bionyk
vin si eu cu o intrebare pentru propietar
Dc saptamna asta am primit 4 mailuri cum un user (cunoscut mie dupa nick) si-a facut cont pe bionyk si sa-i vizitez profilul?
in plus de asta am si dezabonare? pai eu nu m-am abonat niciodata!
primul mail nu m-a deranjat, nici al 2lea, dar cand devii insitent ... ma gandesc pe viitor cand un prieten de al meu o sa isi vanda masina, sa primesc 4-5 mailuri pe spatamna sa-i vand anuntul? sau vre-o amica sa trimita o reteta culinara pe un site? iar sa primesc 4-5 mailuri sa-i vad prajiturile?
Sunt convins ca nu sunt singurul care a primit nesolicitari de la Bionyk, timp a trecut de cand sunteti pe piata si torusi succesul nu mai vine!
ps: toate mailurile mi-au intrat in SPAM la yahoo, asta ca sa te mai indispun putin![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)