seo ca seo
eu o sa ma opresc asupra aspectului general si anume continut, atitudine, comunicare..
pt ca este un site care se concentreaza asupra comunicarii...
in primul rand exista o diferenta intre caini si femei/oameni. ancorarea functioneaza, dar sunt lucruri mult mai eficiente, nlp-ul te ajuta sa fii tu insuti nu sa manipulezi!Un aspect mai avansat al pattern-urilor este ancorarea. Ancorarea este o aplicatie a reflexului Pavlov in NLP (si in seductie rapida). Un reflex Pavlov este un reflex conditionat, descoperit si introdus de omul de stiinta rus Pavlov. Ideea experimentului sau era - suna un clopotel si dadea unui caine de mancare, cainele vedea si mirosea mancarea si incepea sa saliveze. Dupa cateva astfel de cicluri repetate (clopotelul suna, oferirea mancarii cainelui pentru a saliva), Pavlov a eliminat oferta de mancare din acest proces. A sunat din clopotel si... cainele a inceput sa saliveze. Sunand un clopotel inainte sa dea mancare cainelui, el a creat un reflex conditionat, care in cazul de fata a fost salivarea la simpla auzire a sunetelor unui clopotel.
tehnica si articolele sunt superficial explicate si am impresia ca sunt copiate de pe site-uri in limba engleza, asta la o prima privire.
intr-un articol vad ceva despre credinte care limiteaza, dar de loc explicate, plus ca site-ul pe asta se bazeaza, va avea vizitatori atata timp cat existe oameni "limitati" de aceste credinte.
http://www.artaseductiei.ro/articol.php?id=76 ce sa mai zic de acest articol si titlu - si dpdv SEO si NLPRahaturile cu care ne hranim creierul
concluzie nu-mi m pierd timpu ca am altceva de facut: continutul este la pamant se aseamana ff mult cu site-uri tip comoara mea, sau gigi-fuckeru.go.ro cutarica.cjb.net, etc, si pe deasupra este o jignire la adresa si filosofia NLP.
Site-ul nu va ajuta nici un procent de 20% de virgini care-l viziteaza - citez de pe site ( foarte posibil scris acest lucru, pentru a intari si exploata credinta care "limiteaza", subliniind in continuare, cat are nevoie omul sa citeasca site-ul) si care vor fi ajutati efectiv.... de ce?
Tot in stil NLP sa va raspund: Dai unui om un peste si-l vei hrani o zi. Dai o undinta si-l vei hrani o viata.
voi dati doar peste.... si ala cam vai de el
in concluzie sfatul meu este sa te concentrezi asupra continutului si lasa seo la urma.....

Răspunde cu citat