Timeline-ul, mai exact. Momentan doar cei din Noua Zeelanda au "acces" la acest design (se pare ca aici isi fac ei testele).
Mie imi place
Info: Facebook Begins Rolling Out Single-Column Timeline
Timeline-ul, mai exact. Momentan doar cei din Noua Zeelanda au "acces" la acest design (se pare ca aici isi fac ei testele).
Mie imi place
Info: Facebook Begins Rolling Out Single-Column Timeline
Vand Advertoriale (pr 5)
de multe ori pagina se incarca pana la jumatate,
cand etichetez persoane pe poze la descriere imi apare "in drum spre Slanic Moldova" cu toate ca eu nu am scris asta,
daca atunci cand incarci mai multe poze intr-un album si stergi o poza butonul Posteaza fotografii nu mai poate fi apasat pentru ca se vede in spatele pozelor,
cred ca am schimbat limba de 10 ori pana acum dar tot cu engleza ma trezesc,
cateodata orasul meu dispare din Facebook - nu il gasesc cand dau check in.
Mai sunt dar nu mi le aduc aminte acum...
Au intrat si ei in randul lumii. Pana acum au incercat tot felul de modele ca sa se diferentieze de ceilalti dar pana la urma, tot ca ceilalti au ajuns sa faca.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Mie mi se pare ca arata mai bine in varianta noua.
Intrebare: Aveti idee de ce pe un cont business nu imi apare casuta de cautare?
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Din cate vad, schimbarile sunt relativ vizibile, insa am si eu o intrebare. Unde au disparut reclamele din dreapta?
Ultima modificare făcută de Krumel; 7th February 2013 la 11:09. Motiv: Link pus pe punctuatie intr-un fragment
Si se pare ca au adus iara modificari la timeline.. Mult mai structurat si detaliat, probabil ca se aproprie graph-ul...
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)