...si uite asa se duce.
Inca nu vad diferenta dintre like si want. Daca imi place inseamna ca nu-l want (si invers)?
PS: Vand want-uuuuuri.
...si uite asa se duce.
Inca nu vad diferenta dintre like si want. Daca imi place inseamna ca nu-l want (si invers)?
PS: Vand want-uuuuuri.
Vand Advertoriale (pr 5)
Cert e un lucru: tot mai multa populatiune stie ca exista facebuc
E destul sa ridice un deget si lumea va scrie despre ei.
Un singur lucru util nu vad: ultimii vizitatoriE vreo ata retea sociala care nu afiseaza asta?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
Au spus de multe ori ca nu vor adauga niciodata optiunea asta. Mi se pare de bun simt, de privacy.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
In conditiile in care orice user al putea naviga anonim e ok. Feelingul meu e canu prea ar avea ce sa arate![]()
Mi se spunea 1nesco
Cam inutila optiunea asta dupa parerea mea, dar asta dpdv al userului. Pe de-alta parte, adaugand treaba asta, deja preturile o sa sara pentru advertising si o sa-si ceara mult mai multi bani, aruncand optiunea de 'want' ca atuu pentru cei care vor sa-si promoveze produsele. Smart move.
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
E echivalentul "adauga in lista de dorinte" care se regaseste si in magazinele online romanesti. Sincer nici acolo nu am inteles ce rol are. De asta am studiat retelele specifice, unde faci cont si prietenii stiu ce iti doresti de ziua ta, de craciun, paste... Ei cumpara, chiar si colectiv si tu primesti
Sa-l luam de ex pe Rares: m-a ajutat la x,y,z: Ce sa-i cumpar de ziua lui? Ma uit pe pagina de wishlist, aleg, daca e pret mare rau (vrea omu vacanta in caraibe) vad cine mai e interesat sa participe la cadou si impreuna i-am luat cadoul dorit, nu unul pe care il face cadou mai departe![]()
Mi se spunea 1nesco
In plus sa nu uitam ca facebook mai castiga si din studiile de piata pe care le realizeaza extragand informatiile postate de noi! cu "want" se vor realiza mai usor si la scara larga!
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)