Profit anual de 4 miliarde si miliardare vroiau sa cumpere doar cu 10 miliarde. Nu as da o afacere cum e google doar pentru ce stiu sigur ca eu castig in 2 ani jumatate suma oferita. Cand se vorbesc sumele astea despre google mi se par foarte mici insa cu alt site is enorme. Relativitatea asta. Cat despre stirea in sine ar trebui sa ne bucure mai ales pentru ce fac webmasterilor?
Sper sa fie adevarat. Ma mira insa ca, desi stirea a aparut duminica, nu au existat comentarii mai substantiale pana acum, si mai ales o pozitie oficiala. Daca ar fi adevarat, ce interes ar avea G. sa mearga pe burta ?
poti sa o verifici mergand la adresa:
hai sa ne strangem mai multi sa mergem cu prajituri la usa lorSediul societatii este in Bucuresti, pe Bulevardul Aviatorilor, nr. 43, etaj 4, cam. 7![]()
Nu ma mir. Anul trecut am auzit ca s-a deschis un birou Google la Budapesta... de ce sa nu vina si in Romania? Si aici sunt bani in reclama, pe care le poate incasa marele G
"Dincolo" - dupa cate am auzit - au angajat personal variat, inclusiv programatori and stuff... se zvonea la un moment dat ca ar fi aparut niste camere video d'ale G prin Budapesta (street view?)
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
stiu cativa care o sa le faca o vizitasa bea o cafea cu ei ...
Iulian, la cine te referi ?
Thefan, pe langa Ungaria, Google pare a avea birouri si in Cehia, Polonia (dupa ofertele de joburi). De Rusia nu mai vorbesc.
Asa o sa ne fie mai usor sa luam legatura cu ei macar.
Cu ce scop o fi deschis-o ? Ce ar putea face mai exact o agentie de-a lor ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)