On Eve Of Net Boycott, Dump GoDaddy Exodus Begins | Fox News
Adevarul e ca si pe mine m-au enervat cand le-am cerut factura pentru niste domenii si au spus ca ei nu elibereaza factura.
On Eve Of Net Boycott, Dump GoDaddy Exodus Begins | Fox News
Adevarul e ca si pe mine m-au enervat cand le-am cerut factura pentru niste domenii si au spus ca ei nu elibereaza factura.
Caut cu jingle.ro.
Nu e recomandat sa te arunci fara sa gandesti cand vine vorba de efectul de turma. Ala de conduce GoDaddy e ca si cand ar fi roman, o sa se suceasca dupa cum bate vantul. Proiectul ala n-o sa treaca daca il sustine sau nu GoDaddy, o sa treaca sau nu daca niste oameni cu bani foarte multi (hollywood, las vegas,etc) au dat 'dreptul' indeajuns.
De ce sa-ti muti domeniile inainte sa aflii rezultatul? Daca 'sopa' nu trece, ce faci, le muti inapoi?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Informatiile sunt gresite in mare parte . Povestea este asa : Acum ceva timp godaddy a anuntat ca sustine SOPA, toti i-au injurat si au inceput sa mute domeniile, asa ca noul lor Ceo sau ce denumire are a anuntat in mod public acum 2-3 zile ca nu mai sustine SOPA, informatia a ajuns prin toate ziarele online si s-a cam potolit lumea . Stirea este buna pentru acum 4-5 zile .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Mda. Eu oricum de cand mi-au scris ca ei nu elibereaza factura, incep sa caut alternative.
Caut cu jingle.ro.
Boicotul inca nu s-a terminat https://www.facebook.com/NameCheap
Nu cred ca depinde de ei si nici nu exista certitudinea ca cei la care vrei sa le muti nu sunt pro SOPA dar mai filosofi si tac, nu fac asta public. Sunt declaratii, si Namecheap poate fi la fel de bine pro SOPA dar ca strategie de marketing sa adopte o atitudine anti-SOPA.
Cei de la Godaddy au subestimat valul de antipatie ce il starneste SOPA.
Ultima modificare făcută de 100R; 29th December 2011 la 16:41.
V1: Boicotul este o manipulare a userilor pentru a-si transfera domeniile de la Godaddy si implicit scaderea cotei de piata a acestuia. Cand se termina totul o sa aflam cu siguranta cine e in spatele lui si cate " cadouri " a impartit formatorilor de opinie pentru al promova...
V2: Godaddy este o companie listata Nasdaq , in Forbes500, probabil sunt si ceva interese de achizitionare a unui pachet marisor de actiuni...
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
E interesant ca numarul de transferuri a fost atat de mare, incat namecheap i-au acuzat pe cei de la godaddy ca refuza sa le proceseze cererile whois, ceea ce duce la intarzieri Namecheap Blog » GoDaddy and Transfer Issues Nu este pentru prima data cand godaddy au parte de un boicot de genul asta, a mai fost o problema cu iubitorii de animale care au fost scandalizati de pozele de la un safari la care participase CEO-ul companiei. Au supravietuit atunci si probabil ca vor supravietui si acum, is prea mari ca cada.
nu cad, pierd undeva 0,01% din numarul de domenii, e mai mult o chestie de marketing pentru actionari
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)