Un articol foarte bun, in care se vede iarasi cat de mult conteaza banii la Google:
Con Artist Starred in Sting That Cost Google Millions
Un articol foarte bun, in care se vede iarasi cat de mult conteaza banii la Google:
Con Artist Starred in Sting That Cost Google Millions
Ceva din ciclul "unde-i lege nu-i tocmeala" postasem mai dedemult: http://forum.seopedia.ro/adsense/189...de-amenda.html
Cu mentiunea ca atunci am reusit sa pun titlul, linkul si articolul cel mai nefericit din toate citite la vremea respectiva.
Nu este chiar asa. Fara sa ma transform in vreun fel in avocatul Google, citind articolul am inteles ca Google a depus si depune eforturi rezonabile pentru filtrarea reclamelor ilegale, astfel ca persoana respectiva chiar a avut un site respins de AdWords, insa pana la urma a reusit sa ocoleasca filtrele Google si sa introduca in sistem reclame catre produse considerate ilegale. Decizia justitiei a fost insa una nu foarte dreapta, pentru ca in loc sa fie condamnat doar cel vinovat, el a primit o reducere substantiala de pedeapsa pentru 'buna colaborare', mai precis pentru eforturile depuse pentru a culpabiliza Google in toata povestea asta. Rezultatul? Justitia "a impuscat mesagerul" (adica Google a primit o amenda extrem de mare), iar cel cu adevarat vinovat a primit o pedeapsa cu mult redusa. Cu astfel de decizii + ACTA + SOPA + PIPA nu mai avem mult si inchidem internetul si ne reintoarcem in pesteri sau in copaci, dupa cum preferati.![]()
E imposibil sa stopezi ilegalitatile, chiar si cu toate filtrele pe care le va realiza google. Chiar daca ar pune dispozitive pe creier care sa detecteze gandurile de la bun inceput si tot se poate crea un scurt circuit care sa ofere posibilitatea sa apara un nou astfel de gand..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)