Postat în original de
sergiuliano
Numele generice in general indiferent de
TLD sunt foarte scumpe. Tinand cont si de industria din care face parte asigurari.ro poate fi vandul la pret mult mai mare decat cel cerut. Stiu ca .ro nu se comapra cu .de dar ati fi surprinsi sa stiti ( eu unul am fost ) ca domeniu de genul backyardgarden.de ( domeniu , nu site dezvoltat ) a fost vandut cu 300.000 de Euro. Piata domeniilor este foarte interesata si putini isi dau seama de pretul corect pe care il are un nume de domeniu. De multe ori se fac supraaprecieri, dar cred ca asigurari.ro este unul dintre cele mai bune domenii .ro existente si pretul cerut este justificat. Probabil daca nu era criza pretul ar fi fost mult mai mare.
Sergiu
Sergiu, ai dreptate, doar o mica chestie vreau sa corectez, discutia era despre asigurari.com nu .ro, s-a strecurat o mica greseala. .RO e detinut de arhipelago si nu e de vanzare.
Uite ce mai au:
Finantare.ro (greu de vandut)
Firme.ro (prea generic)
Afaceri.ro (greu de monetizat)
Managementul-Proiectelor.ro (nu e premium)
PlanDeAfacere.ro(nu e premium)
Iasinet.ro(nu e premium)
Asigurari.ro (genial, potential enorm)
Agra.ro (nu e premium)
Freelanceri.ro (nu e premium)
Traineri.ro (nu e premium)
ManagerDeProiect.ro (nu e premium)
Muzica.ro (genial)
Horoscop.ro (din nefericire la singular)
Filme.ro (genial)
Meteo.ro (trafic imens, monetizare posibila proasta)
Bunatati.ro (nu e premium)
Imobiliar.ro (imposibil sa construiesti brand awareness cu imobiliare.ro in zona)
Calendarul-Ortodox.ro (nu e premium)
Hoteluri.ro (genial)
Politicieni.ro (nu e premium)
Voluntar.ro (nu e premium)
Rezumand, ce se poate vinde bine: asigurari, muzica, filme, hoteluri, toate sunt siteuri dezvoltate.
Ultima modificare făcută de Emil; 17th October 2010 la 12:35.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein