Buna ziua,
Va informam ca perioada de inscriere in programul de preselectie in vederea obtinerii unei licente de Franciza expira pe data de 15 martie 2008.
Ne cerem anticipat scuze, dar din cauza numarului neasteptat de mare de solicitari pentru distribuirea produselor noastre si a numarului limitat de articole din depozitele proprii (stoc epuizat), suntem nevoiti sa limitam temporar numarul licentelor de distributie oferite pentru Romania pe site-u : Home.
Va informam ca mai sunt disponibile doar 7 licente de Franciza cu o durata contractuala de 5 ani.
Perioada de depunere a cererilor cu prezentarile companiilor candidate in programul de preselectie se incheie pe data de 15-03-2008.
In vederea acordarii statutului de reprezentant, lider teritorial, va invitam sa participati la preselectia organizata de Startonight Industries - Trade Office pentru Romania si sa trimiteti o prezentare cat mai amanuntita a companiei dvs. pe adresa noastra de e-mail pana pe data de 8-03-2008.
In cazul in care doriti sa beneficiati de avantajele si oportunitatile programelor de franciza, reprezentare si distributie teritoriala, va putem trimite pe e-mail oferta noastra cu peste 200 de produse Startonight.
In vederea programarii unei vizite la unul din sediile Startonight Industries sau la biroul de Francize si acorduri comerciale pentru Romania din Bucuresti, strada Levantica nr. 22, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.321.02.22, de luni pana vineri, intre orele 10-17 sau la una din adresele si telefoanele din cadrul site-ului : Home
Cu stima si consideratie,
Startonight Industries - Trade Office for Romania.
Acest mesaj va este transmis complet in acord cu prevederile CAN-SPAm Act din 2003. Va invitam sa ne cunoasteti, sa testati produsele noastre si sa profitati de ofertele noastre promotionale.
Apreciem si intelegem intimitatea dumneavoastra si ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dumneavoastra. Daca doriti sa nu mai primiti in viitor informatii si oferte cu caracter promotional din partea noastra, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe acest e-mail specificand cuvantul „Dezabonare „ ( veti fi automat sters din baza de date ).
prima data imi dau mail si imi zic ca li s-a blocat reteaua si ca nu mai stiu ce, acum imi dau mail-ul asta ....