Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Combaterea spamului pe .ro

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit Combaterea spamului pe .ro

Poate e un topic idiot, dar scriu exact cum gandesc eu. Eu am o mare problema cu Google: anii trecuti "google nici nu auzise" de Romania, site-urile romanesti puteau practica spam fara probleme..nu le baga nimeni in seama . Ei bine incepand cu anul acesta Google are reprezentanti in Romania si ma gandesc in felul urmator: daca tot avem noi un formular prin care raportam site-urile care fac spam si ei la randul lor se bat cu pumnul in piept ca vor ca rezultatele cautarilor sa fie cat mai corecte, cum de nu se gaseste o persoana care sa baneze 40-50 de site-uri romanesti care spameaza ? Nu alta ar fi situatia pe web daca s-ar vedea ca se misca ceva ? Eu unul m-am saturat sa tot completez formulare si "sa nu ma bage nimeni in seama" ! Doua site-ri banata la 3 ani e prea putin sa sperie pe cineva

In fine, problema asta ma depaseste !
    :)

trask este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    11th August 2007
    Posturi
    97
    Putere Rep
    33

Implicit

o singura instiintare nu este prea convingatoare si nu atrage atentia asupra sa. Este nevoie de credibilitate, deci, de multe ori, de cantitate. Stii ce vreau sa zic...

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

au fost cazuri pe forum cand am trimis mai multe persoane pentru acelasi site. Dar daca o luam altfel nici nu trebuie sa mai zic de formularul ala, "spamurile mari" de pe .ro sunt simtite de fiecare dintre noi , cand facem o cautare si printre rezultate , daca un angajat google ar vrea sa faca putina curatenie ar putea gasi aceste site-uri fara probleme.
    :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •