http://www.anewimage.ro/
Ctrl +A ...si vedeti si voi pe "flancuri" si in footer.
Si eu care credeam ca sint depasite si expirate metodele astea.![]()
http://www.anewimage.ro/
Ctrl +A ...si vedeti si voi pe "flancuri" si in footer.
Si eu care credeam ca sint depasite si expirate metodele astea.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
ce urat, faza tare e ca a pus acolo cuvinte si expresii bulk care nu au absolut nici o legatura cu site-ul..
ps: cum de nu detecteaza google div-urile astea blanc?
hahahah
<!--Protected by Encrypt HTML Pro, MTop, Software Inc.-->
O chestie pe care nu o pot intelege la spam, indiferent ca pe site sau prin email: Eu am un site pe care vind... cartofi. Si pun acolo tot felul de cuvinte, de la manele, la... tot tacamul. Ajung mai bine pozitionat pe google la respectivele cuvinte. Unul intra pe Google si cauta nu stiu ce si ajunge la site-ul meu de cartofi. Pleaca imediat - cel putin asa cred. Si atunci? La ce ma ajuta? E ca si aia care trimit mailuri cu medicamente minune. In fine, chiar sint in faza in care m-am saturat urat de tot de spam!!!
Daca incercati CTRL + A pe IE o sa aveti surpriza sa descoperiti ca nu se vede nimic. Doar pe Firefox se vede textul ascuns. Probabil baietii s-au gandit ca lumea foloseste doar IE si nu o sa fie prinsi asa usor.
Site cu anunturi gratuite de mica publicitate
@ IBIS -Subiectul tau : vand cartofi.....merita sa fie adincit cumva
Evident ca nu te ajuta toata gama de cuvinte
A pune pe site cuvinte cheie Nicoleta Luciu topless![]()
ajuta la trafic dar nu ajuta la vizibilitate si la efectivitatea site-ului.
De altfel keywords folosite fara a avea corespondent in textul site-ului nu ajuta la punctare.De aceea spamuitorii incearca sa suplineasca asta prin texte in site. Aratam anterior intr-un exemplu ca daca site-ul tau prin care vrei sa vinzi cartofi este inconjurat de un director de afaceri care spuneam este usor de facut ma duce in sus la toate cuvintele si ma diferentiez de competitorii mei ce vind cartofi.
Daca lucrez corect pot face asa:
Solutia este sa determin care sunt cele mai cautate cuvinte
Mai jos iti dau cele mai cautate cuvinte relationate la cartofi pentru saptamina trecuta.
102 cartofi taranesti
98 cartofi la cuptor
68 cartofi frantuzesti
46 retete cu cartofi
36 retete cu cartofi noi
32 musaca de cartofi
32 cartofi gratinati
28 tocanita de cartofi
26 cartofi
23 cartofi natur
4 cumpar cartof
3 cartof
3 piata de desfacere cartof
2 prajitura cartof
2 pireu de cartof la sugar
2 cartof calorii
2 zone bune de cultivat cartof
1 hectar de cartof
1 cartof clasa
Acest top ma duce la concluzia ca in site-ul meu in care vind cartofi trebuie sa adaug o sectiune de retete de cartofi pt ca ele sunt cele mai cautate.
Dupa cum vezi cuvintul esential pt mine: cartofi este de 4 ori mai putin cautat decit primul Se observa usor ca romanii sunt mai interesati in retete decit in cartofi pur si simplu.
Voi cauta sa folosesc aceste cuvinte la metatag dar pentru site voi crea 3 pagini separate cu subiectele, cu titlu,subtitlu,page-alias etc care sa se ocupe de primele 3 fraze din topul de mai sus. Este cu atit mai valoros faptul : clientii care cumpara cartofi sunt utilizatorii finali dar si toate restaurantele. Mai mult a da pagini colaterale este benefic pentru vinzare, pentru ca aceia care sunt interesati de retete de cartofi pot oricind sa recomande sau sa influenteze vinzarea. (Reclama pentru masina de scris Olivetti s-a targetat pe secretare pt ca se stie ca ele sunt cele care il influenteaza pe patronce masina sa cumpere)
Evident ca acest lucru trebuie completat cu o serie foarte mare de proceduri mici care cumulate si bine orchestrate dau rezultatul asteptat.
PS: cuvintele relationate si ponderea in cautare le gasesti singur pe trafic.ro/tools
Ultima modificare făcută de Seo_clean; 23rd June 2007 la 14:17.
Seo_clean - sint sigur ca ai dreptate. Problema este ca, daca citeste cineva postul/posturile tale (in care ma repet, cred ca ai dreptate) vor mai invata vreo 10 - 20 de "...censored..." sa faca spam. Nu stiu, ce exista aici, raportat pe seopedia, este a mia parte din spamul romanesc. Sa nu mai vorbesc de cel din urcraina, polonia, ungaria, sau, mai nou, bulgaria. Ideea e ca nu stiu cum vom scapa vreodata de spam. Visez - ca idiotul - ca va exista vreo politie a internetului, insa ma trezesc de fiecare data cind suna ceasul... scuze, am fost putin off topic, insa cred ca dezgustul pe care il am fata de spam poate fi on topic la fiecare discutie din aceasta sectiune.
IBIS De acord cu tine
Mai clar:
Atunci cind lucram pentru un client suntem intr-un fel AVOCATUL lui
Ceeace doreste clientul este sa fie cit mai bine indexat pentru a vinde citi mai multi cartofi....
Ca avocat nu ii voi propune solutii ilegale (dpdv Google) pentru ca ii fac un rau, dar voi cauta in lege acele portite legale prin care sa il servesc cit mai bine.
Daca legea va deveni mai restrictiva atunci voi cauta alte solutii in limita legala care maximizeaza sansele clientului meu. Asta cel putin fac Seoistii corecti din acest site.
Referitor la supararile tale :
1
Ce se intimpla pe seopedia este o solutie Popularizind site-uri incorecte ii facem pe o parte din seoisti sa dea inapoi, pe altii sa nu se apuce de porcarii iar pe proprietari sa vada cu cine lucreaza.
2
Ce se intimpla pe webul din Ucraina sau Bulgaria putin ma intereseaza. Eu nu caut farmacii in limba ucraineana. E treaba lor si nu a americanilor sau a noastra daca au un search curat sau intoxicat.
Ultima modificare făcută de Seo_clean; 23rd June 2007 la 14:23.
asa zisi seoisitite pot duce la faliment
, la o excludere din google..
poti fi banat..
Eu am fost exclus de google din cauza lor !!! Din neincredere si in disperare de cauza a trebuit sa invat SEO dupa cartea lui Aaron Wall, forumuri, tutoriale etc.
Acum sunt OK dar am pierdut timp. In timpul asta as fi invatat tango paso doble si as fi pe forumul argentina-tango.ro in loc sa vad ce mai e nou pe seopedia![]()
Ultima modificare făcută de Seo_clean; 23rd June 2007 la 14:38.
daca vreti sa cititi si folositi firefox tineti apasat ctrl si dati de rotita de la mouse
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)