Azi imi arata un amic un site din acelasi domeniu cu insoft.ro. Cand intru pe site, sa tampesc. Copiase titlul de pe prima pagina de la insoft.ro.
www.insoft.ro vs www.sigmanet.ro
:protest:
Azi imi arata un amic un site din acelasi domeniu cu insoft.ro. Cand intru pe site, sa tampesc. Copiase titlul de pe prima pagina de la insoft.ro.
www.insoft.ro vs www.sigmanet.ro
:protest:
Cu stima,
Razvan Pop
la prima vedere domnul butuc bogdan a furat si aranjarea in pagina...
Ehhh, aranjarea este clasica. Pe mine titlul ma oftica.
Cu stima,
Razvan Pop
Care ar fi demersurile in cazul unor "asemanari" titluri sau alte elemente?
Inteleg o structura asemanatoare, poate chiar niste culori, etc.
Dar imagini ale produselor sau care fac parte din elemente ale unei pagini, texte sau orice altceva care ar face dovada ca e copiat/furat de la un alt site (concurent ar fi deja drastic) si folosit in scopuri "personale".
Le poti trimite un e-mail? Nu cred ca ar rezolva mare lucru.
Sa ii raportezi? Cine se ocupa de asa ceva?
Si ce ar putea face "pagubitul" in asemenea caz? Sa isi faca alt site? Sa isi schimbe textele, imaginile?
Haideti sa punem laolalta informatiile pe care le detinem sau pe care le putem afla si sa vedem ce rezolvari am putea gasi in aceste cazuri.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
nu mai faceti reclama aiurea la alte magazine....
Mihai,
http://www.itbox.ro
Ce tarani ma... Eu nici nu pot sa-mi imaginez chestiile astea. LIPSA de creativitate si cel mai important de creier
efrauda.ro nu merge?
incearca si grup yahoo legi_internet
oameni tari acolo
Nu ai ce sa le faci.
Procentul si densitatea furtului de continut este mult prea mic.
Ar merita doar un telefon la directorul firmei respective, si raportata activitatea frauduluoasa a webmaster-ului sau societatii care a facut website-ul.
Daca este o persoana de onoare, se va sesiza. Daca este un inapt moral, mintal si fizic, nu se va sesiza.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)