Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: spam??

Afișare hibrid

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Iti trimite un e-mail nesolicitat. E spam toata ziua. Cine a zis ca spam-urile tre sa vanda ceva?
    Gresesti!

Aceasta este calea legala. Daca vrea cineva sa-ti ofere ceva prin e-mail, iti cere voie in prealabil. Vezi tu acolo oferta? Vezi tu acolo reclama?

Acest mesaj este ceea ce se numeste "Cerere acceptare comunicari comerciale" la care poti sa raspunzi cu da sau nu - sau sa nu raspunzi.
    Mesajele care vin dupa raspunsul "nu" sau daca nu raspunzi - alea da, sunt spam!
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

B3aT este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de thefan Vezi Post
    Gresesti!

Aceasta este calea legala. Daca vrea cineva sa-ti ofere ceva prin e-mail, iti cere voie in prealabil. Vezi tu acolo oferta? Vezi tu acolo reclama?

Acest mesaj este ceea ce se numeste "Cerere acceptare comunicari comerciale" la care poti sa raspunzi cu da sau nu - sau sa nu raspunzi.
    Mesajele care vin dupa raspunsul "nu" sau daca nu raspunzi - alea da, sunt spam!
    Corect,
    Altfel cum ii ceri acordul ? Sunt potentiali clienti, si ceri acordul in prealabil.
    public site HiPower = new distributie acumulatori camere digitale;

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de B3aT Vezi Post
    Corect,
    Altfel cum ii ceri acordul ? Sunt potentiali clienti, si ceri acordul in prealabil.
    Eu tot nu inteleg o chestie aici. Avem 2 cazuri ipotetice:
    - prima data vine cineva cu oferta lui, mi-o trimite prin mail. Eu nu mi-am dat niciodata acordul pentru a primi asa ceva, nu mi-am inscris site-ul la ei, si asa mai departe. Spam clar.
    - cazul 2 : - primesc un mail in care cineva ma roaga frumoas sa accept sa imi dea oferta lui. Aceleasi conditii, nu mi-am dat mailul, nici acordul sa il primesc, etc.

Cazul 2 de ce nu este spam? Pentru ca din punctul meu, care nu sunt interesat de oferta lor, sunt la fel ambele mesaje, chiar daca unul e politicos. Ambele imi rapesc din timp, facandu-ma sa le citesc. Iar expeditorul n-are nici in primul, nici in al doilea caz certitudinea ca eu sunt interesat de oferta lui.

Repet, mailul nu vine prin intermediul unui formular de contact de pe vreun site, sau prin alte moduri care l-as disculpa eventual si pe primul. Pur si simplu se ia o baza de date facuta cu un scop, si se trimite mesaje la toti din ea.

Ca o adaugare, mai in gluma mai in serios, ce facem daca intalnim urmatorul caz :
    "Doresc pe aceasta cale de a va cere acordul pentru a va transmite un
    e-mail referitor la promovarea gratuita a firmei sau serviciilor pe care
    le oferiti. Daca sunteti de acord, cititi in continuare oferta noastra, daca nu imi cer scuze."
    Asta mai e spam ? pentru ca imi cere acordul, dar de ce sa mai fie nevoie de inca un mesaj cand poate face totul acolo.
    Nu stiu, dar mie mi se pare aceasi marie, cu o palarie mai noua.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2007, 23:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM