Citat Postat în original de sambo Vezi Post
Ca a venit vorba de audit.
Care sunt tarifele pentru auditare de site ?
Cum se stabilesc ?

Pentru un site de prezentare firma, maxim 30 pagini (drupal sau wordpress) cam la ce tarif va ganditi ?
Multumesc.
Imi postez oferta mea aici public, pentru ca nu am de ce sa ma ascund. Oricine poate afla niste preturi la orice moment, deci...
Pentru site-ul in discutie un audit complet realizat de mine te costa 600 EUR + TVA (adica 20 EUR / pagina).

De ce am boldat cuvantul "complet"?
Auditul meu cuprinde o analiza TOTALA asupra fiecarei pagini a site-ului, prin asta intelegandu-se: un set de cuvinte cheie POTRIVITE pentru care urmarim pozitionarea paginii respective, starea actuala a paginii dpdv seo, evidentierea problemelor de orice natura ce pot pune in pericol sau impiedica pagina sa se claseze bine pe cuvintele cheie definite, solutii la problemele evidentiate.

Atentie: auditul nu presupune si punerea in practica a solutiilor prezentate de catre mine. Auditul iti spune ce probleme ai si cum pot fi rezolvate. Daca alegi sa ma ocup si de rezolvarea lor, asta este un job diferit.

De ce costa atat auditul?
La prima vedere poate parea un pret mare, insa dupa cum am scris mai sus pretul este de 20 EUR/pagina pentru tipul de site adus in discutie, un pret "de luat in calcul" dupa parerea mea, avand in vedere ca iti pun "pe tava" problemele si solutiile.

Costa atat pentru ca timpul inseamna bani.
Costa atat pentru ca licentele de programe costa bani.
Costa atat pentru ca un audit BUN de x EUR iti poate aduce tie xxxxx EUR daca este aplicat intocmai si la timp.
Costa atat "la mine" pentru ca am cateva rezultate bune. Probabil la altii mai buni decat mine costa cel putin dublu, la altii mai putin buni decat mine costa exagerat de putin.
Si as putea continua la nesfarsit (cred)... dar nu ar avea rost. Deci, cam asta ar fi oferta mea publica pentru tine.

Si de aici putem continua discutia daca esti interesat si din Bucuresti la o intalnire sau e-mail, telefon, fax, mess, porumbei calatori, etc.

Numai bine.

PS & OFFTOPIC
Apropos, pentru ce care nu stiu sau se impiedica atunci cand aud niste preturi... Un audit HACCP, SRAC, ISO, IQNET, etc pentru o companie mica, de 30 de angajati, in Romania, costa de la 10.000 EUR in sus... asa ca... nu va mai mirati.