Sa lamuresc putin lucrurile. Imi pare rau pentru intarzierea in raspuns, insa obisnuiesc uneori sa citesc mesajul din email, si am omis faptul ca forumul nu ma mai anunta de adugarea de noi raspunsuri daca nu fac si click pe linkul respectiv, asa ca acum am avut surpriza sa vad o sumedenie de raspunsuri.

Multumesc celor care mi-au scris.

Vreau sa aduc cateva lamuriri.

De la inceput vreau sa afirm ca eu nu sunt expert in astea.

Se cuvin cateva lamuriri:

1. Nu vreau supra optmizare, ma refer la o optimizare pe care site-ul nu o merita. Tudi, te invit sa imi scrii, daca nu o sa iti scriu eu si o sa lamurim lucrurile. De exemplu, eu cred ca pentru anumite cuvinte, site-ul pe care il adminsitrez, merita primul loc. Astept sa stabilim impreuna acele cuvinte, pentru care se poate sa obtinem prin mijlocae corecte primul loc. Sa dau un exemplu. Sa luam cuvantul "lapte" folosit si mai sus. Daca pentru cuvantul respectiv, site-ul Dorna e pe primul loc, jos palaria, nu ma pot bate cu ei, ca ei chiar sunt in domeniu. Dar daca Jurnalul National a scris un amarat de articol despre nu stiu ce lapte confiscat la unul din depozitele din Afumati, scuza-ma, articolele mele despre lapte ( sa spunem ca am 30 de articole despre lapte), se cuvinte sa fie deasupra celui din Jurnalul. Aplicat la site-ul meu, astept o evaluare de la cei care mi-au trimis PM a cuvintelor pe care le-am sugerat eu si un raspuns: pentru cuvantul x nu pot garanta primul loc pentru ca este deka Wikipedia, dar pot garanta locul 2. Pentru cuvantul Y pot garanta primul loc. Pentru cuvantul z, nu pot garanta primul loc pentru ca avem site-ul producatorilor de Z, dar putem garanta locul 3. Astea sunt preturile.

2. Pe langa optimizarea propriu zisa, as prefera sa mi se ofere si alte servicii contra cost: ceva de genul. Pentru suma asta pot sa ma ocup de: o retea de linkuri, optimziarea site-ului pentru cuvintele astea, cresterea Page Rankului, inscrierea in directoare etc. Sunt doar cateva sugestii. Nu trebuie ca persoana sa le faca pe toate, daca nu are timp si spatiu, dar sa-mi ofere consultanta cum sa fac asta, optimizarea primand.

Mai clar putin?