Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 28 din 28

Subiect: Caut persoana pentru optimizare

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Aha...uhum....hai sa iti dau un exemplu (thread-ul si-asa e off-topic rau deja)

Premisele:
    1. Clientul e pe pozitia 10 la keywordul "lapte"
    2. Clientul vrea ca eu sa ii optimizez site-ul, sa ajunga pe locul 1
    3. Clientul ma plateste doar cand eu ajung pe pozitia respectiva

- Eu ii optimizez, dar din motive care nu tin de mine (tehnici SEO necorespunzatoare folosite anterior, vechimea site-ului, lipsa unui buget adecvat, competitie cu buget mai mare, fluctuatii google, etc) site-ul ajunge doar pe locul 2
    - Traficul clientului creste considerabil, pt ca l-am adus de la 10 pe 2
    - Eu imi pierd o luna din viata lucrand pentru clientul respectiv si o suma de bani, pe care as fi putut-o face in timpul respectiv
    - Si la final nu sunt platit, pentru ca nu mi-am respectat garantia (e pe 2, nu pe 1!)

Vezi si tu o problema, sau sunt eu batut in cap?

Profetu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Vârstă
    42
    Posturi
    50
    Putere Rep
    32

Implicit

Tudi sunt de acord cu tine.Eu am patit mai rau,am lasat site-ul pe locul 2 si dupa vreo 5 saptamani in care nu am mai lucrat caci incheiasem afacerea a ajuns pe locul 1.Deci nu mi se pare ok sa garantezi o pozitie,dar e posibil ca uneori pe baza experientei sa garantezi pe riscul tau(exact ca si firmele care dau 3 ani garantie pe calculatorul sigilat,chiar daca unele componente au doar 1 sau 2 ani de la producator).Decat sa garantezi mi se pare mai bine sa ai o formula de calcul a platii : o suma de baza + bonus in functie de pozitie/luna si eventual daca ajunge pe pozitia dorita angajatorul sa plateasca si diferenta de bonus incepand cu prima luna.Astfel angajatorul poate sta linistit ca cel care se ocupa de site isi da silinta(daca bonusul e relevant).Salut.

blueeyesromanesti este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Posturi
    304
    Putere Rep
    0

Implicit

Sa lamuresc putin lucrurile. Imi pare rau pentru intarzierea in raspuns, insa obisnuiesc uneori sa citesc mesajul din email, si am omis faptul ca forumul nu ma mai anunta de adugarea de noi raspunsuri daca nu fac si click pe linkul respectiv, asa ca acum am avut surpriza sa vad o sumedenie de raspunsuri.

Multumesc celor care mi-au scris.

Vreau sa aduc cateva lamuriri.

De la inceput vreau sa afirm ca eu nu sunt expert in astea.

Se cuvin cateva lamuriri:

1. Nu vreau supra optmizare, ma refer la o optimizare pe care site-ul nu o merita. Tudi, te invit sa imi scrii, daca nu o sa iti scriu eu si o sa lamurim lucrurile. De exemplu, eu cred ca pentru anumite cuvinte, site-ul pe care il adminsitrez, merita primul loc. Astept sa stabilim impreuna acele cuvinte, pentru care se poate sa obtinem prin mijlocae corecte primul loc. Sa dau un exemplu. Sa luam cuvantul "lapte" folosit si mai sus. Daca pentru cuvantul respectiv, site-ul Dorna e pe primul loc, jos palaria, nu ma pot bate cu ei, ca ei chiar sunt in domeniu. Dar daca Jurnalul National a scris un amarat de articol despre nu stiu ce lapte confiscat la unul din depozitele din Afumati, scuza-ma, articolele mele despre lapte ( sa spunem ca am 30 de articole despre lapte), se cuvinte sa fie deasupra celui din Jurnalul. Aplicat la site-ul meu, astept o evaluare de la cei care mi-au trimis PM a cuvintelor pe care le-am sugerat eu si un raspuns: pentru cuvantul x nu pot garanta primul loc pentru ca este deka Wikipedia, dar pot garanta locul 2. Pentru cuvantul Y pot garanta primul loc. Pentru cuvantul z, nu pot garanta primul loc pentru ca avem site-ul producatorilor de Z, dar putem garanta locul 3. Astea sunt preturile.

2. Pe langa optimizarea propriu zisa, as prefera sa mi se ofere si alte servicii contra cost: ceva de genul. Pentru suma asta pot sa ma ocup de: o retea de linkuri, optimziarea site-ului pentru cuvintele astea, cresterea Page Rankului, inscrierea in directoare etc. Sunt doar cateva sugestii. Nu trebuie ca persoana sa le faca pe toate, daca nu are timp si spatiu, dar sa-mi ofere consultanta cum sa fac asta, optimizarea primand.

Mai clar putin?

Profetu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Vârstă
    42
    Posturi
    50
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de blueeyesromanesti Vezi Post
    o retea de linkuri, optimziarea site-ului pentru cuvintele astea, cresterea Page Rankului, inscrierea in directoare
    fac parte din optimizarea propriu zisa.Ti-am dat un pm sa-mi comunici keyword-urile dar nu mi-ai raspuns.Salut.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Posturi
    304
    Putere Rep
    0

Implicit ok

Ok, verific pm si o sa iti raspuns. Important sa imi trimiti un portofoliu, sa vad ca esti o persoana serioasa, in domeniu, care nu imi va face harcea parcea site-ul. Multumesc.

La sfarsit o sa comunic aici pe forum, public, cu cine am ales sa lucrez, fara alte detalii, bineinteles daca sutneti de acord si voi.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Ai dreptate blueeyes, dar evident era un exemplu mai sus. Si vorbeam de principiul de a garanta o pozitie anume, nu am spus ca nu se poate ca site-ul tau sa ajunge pe primele locuri pe cuvintele cheie care mi le-ai trimis. Am luat-o si eu off-topic si imi cer scuze, vroiam doar sa metoda asta de lucru pe keyword-uri "garantate" nu e corecta pentru nici una din parti.

P.S. M-am uitat pe site, chiar e bun si ar merita sa fie mai sus. Inca odata imi cer scuze, pentru ca eu am dus discutia off-topic

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Posturi
    304
    Putere Rep
    0

Implicit

Pina la urma, Tudi m-a convins. El a preluat proiectul.Multumesc Seopedia de gazduire.

gotic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Da poate ne postati ceva aici sa vedem cum se finalizeaza lucrarea.
    Ar fi interesant.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut persoana sau firma pentru inscrieri in directoare romanesti
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th March 2009, 15:49
  2. Caut persoana pentru realizarea unui newsletter
    De coriolan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th October 2008, 00:26
  3. Caut persoana pentru a scrie articole in lb engleza
    De Lucian00 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 22nd August 2008, 17:59
  4. Caut persoana pt modificare site in ASP, pentru SEO ($)
    De attempt în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th May 2008, 15:43
  5. Caut persoana pentru traducere content
    De Marius Mailat în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd August 2007, 14:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii