Ai putea sa faci un parteneriat cu unul din colegii de pe forum si sa-i dai lui comenzile tale si eventual sa iti dea un comision. In felul asta ar fi o situatie win win pentru amandoi.
Ai putea sa faci un parteneriat cu unul din colegii de pe forum si sa-i dai lui comenzile tale si eventual sa iti dea un comision. In felul asta ar fi o situatie win win pentru amandoi.
Am cam dus lipsa de comenzi in ultimele 6 luni. Daca am scris 300 de articole, e bine.
Da, mi-ar fi de folos o astfel de colaborare, tinand cont ca trebuie sa imi platesc tratamentul destul de costisitor, dar cred ca am ramane in asteptare mult si bine, atat eu, cat si eventualul coleg care ar fi de acord cu o astfel de colaborare.
Mersi de idee!
NU LUCRATI cu "adultwork".
NU PLATESTE!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
"Acest utilizator nu s-a înregistrat și prin urmare nu are un profil de afișat."
Nu ma prind cu ai luat legatura cu el dar teoretic o fi asta?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Da, el este. Am lăsat și reply acolo.
Pur și simplu mi-a dat mesaj privat, apoi am vrut să îi intru pe profil și am primit mesajul pe care ți l-am arătat.
După asta, am luat legătura pe WhatsApp. Oricum, i-am urat să își ia lumânări și tămâie de banii ce trebuia să mi-i dea.
Disponibil de pe 25 aprilie pentru redactare de continut.
Limba romana si engleza.
Orice nisa.
Pachetele mari au parte de reduceri.
Modalitate de plata: PayPal / Transfer Bancar
Disponibil.
Toate detaliile despre preturi și alte lucruri, în privat.
Cei care doriti sa apelati la acest user, ekofresh, poate verificati si aici despre teapa pe care mi-a dat-o mie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)