Rezultate 1 la 1 din 1

Subiect: Servicii marketing diverse

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit Servicii marketing diverse

Vreau sa imi fac un PFA insa pentru a nu intra intr-un tampon financiar trebuie sa imi fac un portofoliu de clienti stabili. De aceea sunt pe piciorul de a renunta la locul de munca si orice gand de a ma mai angaja full-time in schimbul serviciilor ce le voi lista mai jos.

Pentru inceput vreau sa va prezint activitatea mea la firma la care sunt acum:
    - cand am intrat in firma am venit cu cererea de a face update la site-uri(6 la numar). S-a acceptat si le-am refacut de la zero. Toate site-urile in WP.
    - a urmat refacerea materialelor publicitare: flyere, carti de vizita, cataloage, bannere, sigla-logo, roll-up-uri etc. am adus totoul cu design-ul la 2015.
    - am continuat cu modificaea completa a etichetelor produselor, 30 la numar.
    - a venit vremea propunerilor si am venit cu propunerea de a face un magazin de servicii medicale ce in lipsa de timp a ramas in aer
    - am mutat hosting-ul trecand la o alta firma pe vps
    - am facut pentru majoritatea angajatilor adrese de mail, am instalat clienti de mail si am instruit personalul pentur utilizarea lor
    - am realizat design cutii produse si etichete de diferite tipuri
    - am facut update prezentei in social media cat mi s-a dat mana libera
    - am realizat textele pentru site-uri si etichete
    - etc.
    Cu alte cuvinte, am schimbat imaginea firmei in online si DTP.Cuvintele directorului: "Alex faci niste lucruri spectaculoase!". Ce-i drept, sunt mandru de ceea ce mi-a iesit. Dar treaba mea aici s-a cam terminat.

Acum, iti propun sa imi dai mana libera sa fac acelasi lucru si pentru firma ta.

Pretul pentru un asfel de job va fi negociabil - va fi mic. Voi colabora doar cu firme ce au sediul in Bucuresti-Pitesti. Intalnirile dinaintea contractului se vor face doar in Bucuresti. Deplasarile saptamanale se vor putea face si in Pitesti.
    Voi putea lucra 1-2 zile pe saptamana la sediul firmei tale pe o perioada determinata, pana cand totul este pus la punct.

Am experienta de 3 ani ca angajat pe contract. Inaintea job-ului prezentat mai sus am avut un altul unde am avut cam aceeasi treaba doar ca era alt domeniu si erau 5 magazine online.
    Probabil nu este o prezentare completa dar pe masura ce puneti intrebari, veti afla mai multe.

Aceasta oferta este pentru firmele mici dar nu numai.
    Pot accepta job-uri care au o durata minima de 3 luni -nu mai putin.
    Ultima modificare făcută de AlexMar; 8th September 2014 la 12:39.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Weekend - servicii diverse
    De AlexMar în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st February 2014, 10:17
  2. Servicii Diverse
    De stefan_hellzone în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 24th September 2012, 15:19
  3. Servicii Email Marketing recomandate
    De Cristian E. în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 17th September 2012, 11:38
  4. Ofer servicii de marketing
    De Marius Mailat în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th November 2007, 16:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •