Vreau sa imi fac un PFA insa pentru a nu intra intr-un tampon financiar trebuie sa imi fac un portofoliu de clienti stabili. De aceea sunt pe piciorul de a renunta la locul de munca si orice gand de a ma mai angaja full-time in schimbul serviciilor ce le voi lista mai jos.
Pentru inceput vreau sa va prezint activitatea mea la firma la care sunt acum:
- cand am intrat in firma am venit cu cererea de a face update la site-uri(6 la numar). S-a acceptat si le-am refacut de la zero. Toate site-urile in WP.
- a urmat refacerea materialelor publicitare: flyere, carti de vizita, cataloage, bannere, sigla-logo, roll-up-uri etc. am adus totoul cu design-ul la 2015.
- am continuat cu modificaea completa a etichetelor produselor, 30 la numar.
- a venit vremea propunerilor si am venit cu propunerea de a face un magazin de servicii medicale ce in lipsa de timp a ramas in aer
- am mutat hosting-ul trecand la o alta firma pe vps
- am facut pentru majoritatea angajatilor adrese de mail, am instalat clienti de mail si am instruit personalul pentur utilizarea lor
- am realizat design cutii produse si etichete de diferite tipuri
- am facut update prezentei in social media cat mi s-a dat mana libera
- am realizat textele pentru site-uri si etichete
- etc.
Cu alte cuvinte, am schimbat imaginea firmei in online si DTP.Cuvintele directorului: "Alex faci niste lucruri spectaculoase!". Ce-i drept, sunt mandru de ceea ce mi-a iesit. Dar treaba mea aici s-a cam terminat.
Acum, iti propun sa imi dai mana libera sa fac acelasi lucru si pentru firma ta.
Pretul pentru un asfel de job va fi negociabil - va fi mic. Voi colabora doar cu firme ce au sediul in Bucuresti-Pitesti. Intalnirile dinaintea contractului se vor face doar in Bucuresti. Deplasarile saptamanale se vor putea face si in Pitesti.
Voi putea lucra 1-2 zile pe saptamana la sediul firmei tale pe o perioada determinata, pana cand totul este pus la punct.
Am experienta de 3 ani ca angajat pe contract. Inaintea job-ului prezentat mai sus am avut un altul unde am avut cam aceeasi treaba doar ca era alt domeniu si erau 5 magazine online.
Probabil nu este o prezentare completa dar pe masura ce puneti intrebari, veti afla mai multe.
Aceasta oferta este pentru firmele mici dar nu numai.
Pot accepta job-uri care au o durata minima de 3 luni -nu mai putin.

Răspunde cu citat