Si da-mi mie voie sa iti spun de ce esta atat de scazut interesul.
1. pentru ca multi de pe acest forum au proiecte mari pentru care intr-adevar conturile noi de genul celor pe care le fac eu pot fi daunatoare in viitor (la un eventual update care poate va stabili ca linkurile de pe web 2-uri nu au valoare), desi nimeni nu poate garanta asta. Daca maine Google cumpara wordpress-ul, tumblr si inca cateva platforme free ... nu crezi ca va da valoare acelor linkuri? Parerea mea.
2. Pentru ca in general pe acest forum tendinta este de a promova advertorialele. Repet, solutia cu advertoriale este cu siguranta mai buna pentru proiecte mari. Dar ce faci daca esti new entry in afiliere sau adsense si nu ai un buget suficient pentru a cumpara advertoriale de valoare? Conform celor spuse de tine in niste posturi mai vechi, nu poate sa isi promoveze siteul. Oare chiar asa sa fie?
Si inca o precizare la postul tau anterior.
In cazul in care apare o penalizare, ce e mai greu de scos? 4-5000 de linkuri junk, 10-20 de siteuri cu PR1 penalizate si abandonate pe care ai cumparat advertoriale cu 5 euro, sau 200 de linkuri de pe platforme web 2, la care ai datele de logare?

Răspunde cu citat