@DRG: Condoleante, am avut si eu deces in familie si stiu cum e, dar cred ca puteai sa anunti ca ai o problema la fel de usor cum te-ai logat pe forum in aceste zile. Eu asa am procedat atunci, am avut grija sa aranjez cumva lucrurile, chiar daca mi-a fost greu...
M-am gandit ca poate ai o problema, dar ieri erai pe forum cand eu m-am logat si tot n-am primit nici un raspuns. Ti-am spus si in e-mail ca nu dureaza nici 2 minute sa trimitem un e-mail / PM.
Sunt foarte intelegatoare cu oamenii, pana la un punct, iar in lipsa explicatiilor tale, care nu au venit, asa a parut...nu sunt obisnuita sa stau sa trimit e-mail-uri, PM-uri, ca sa scot un cuvant, dupa ce am stabilit clar niste lucruri. Toate colaborarile mele se bazeaza pe incredere si din fericire, pana in momentul de fata, n-am luat nici o teapa, desi am trimis in avans si sume mai mari de bani. Sunt o norocoasa, poate...M-am mirat ca tocmai tu ma faci sa trec prin experienta asta, pt ca nu era vorba despre nu stiu ce suma...Pe care nu i-am primit inca, o sa-l anunt pe Nichita cand o sa-i primesc.
Datele de logare nu mai merg pentru ca le-am schimbat de ieri, dupa ce am tot incercat sa vorbesc cu tine. Daca incercai sa le folosesti inainte ai fi vazut ca functionau.
N-as vrea sa cred ca tu mi-ai dat reputatie negativa "jignirile nu se justifica". Sau sar prietenii in aparare? Eu nu ma joc cu reputatia, o folosesc doar pt sectiunea SEO a forumului, nu pt a transmite mesaje de genul asta, nesemnate.
@Seban Cristian: I-am trimis de 2 ori bani pt 2 variante, nu mi-a trimis nimic pana acum, am mers pe incredere....pana n-a mai spus nimic. Intentionam sa-i mai trimit inca pe atat dupa ce facea treaba, tocmai pt ca apreciam daca ma ajuta.

Răspunde cu citat