cum sa ti se termine un pachet de 1000 de like-uri?
pai spune-ne ce stock ai din fiecare.
nu vad de ce m-ai intrebat care e pagina iar apoi sa-mi spui ca s-au terminat...?!
seriozitate maxima
cum sa ti se termine un pachet de 1000 de like-uri?
pai spune-ne ce stock ai din fiecare.
nu vad de ce m-ai intrebat care e pagina iar apoi sa-mi spui ca s-au terminat...?!
seriozitate maxima
Sal, daca iau 50 000 de like-uri pot fi distribuite pe mai multe pagini?
PS, vezi ca ai o mica eroare de calcul la preturi. La 5000 de like-uri ai 25 de euro si la 10 000 ai 55.
Ofer servicii de content writing !
Am comandat pachetul de 5000 de fani si totul a fost OK. Recomand.![]()
ai pm
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
numarul de like-uri este limitat! si eu i-am trimis o cerere pentru 1000 de likeuri cred ca al doilea sau al treilea. am vorbit cu @simionandrei pe PM despre pagina pentru care doresc likeuri si modalitatea de plata. am stabilit ca platesc dupa ce primesc like-urile. Au trecut vreo 3 zile si nu am primit nici un semn (livrarea e in 3 ore, dar nu stiu care e ora de la care incepe numaratoarea inversa). am verificat acest post si am vazut ca s-au terminat pachetele de 1000 like-uri, nu se mai vand la bucata, se vand doar en-gross la europaleti de 25.000-50.000 de like-uri.
PS: as dori sa fiu anuntat cand mai ai pe stoc pachete de 1000 de like-uri te rog.
mai e valabila oferta. daca da, pm.
M-ar interesa ala de 1000 de like-uri. Astept pm daca mai e disponibil cel de 1000.
Salut, vreau pachetul de 10.000 like - 55 euro [ timp de livrare = 1 zi ] Am trimis PM cu linkul paginii.
Sper ca realizati si vor ca baiatul nu a mai dat pe aici din noiembrie!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)