Rezultate 1 la 10 din 158

Subiect: Servicii SEO - Inscriere in directoare, comentarii pe bloguri

Afișare hibrid

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Am inteles. Am verificat backlink-urile unui site al unui client de-al dumneavoastra si am vazut intr-adevar, multe backlink-uri de pe cele mai cunoscute directoare web romanesti. Problema e ca acolo erau si niste bannere si link-uri reciproce. De fapt, cateva dintre cele mai bune directoare romanesti cer backlink reciproc, dar avand in vedere ca sunt maxim vreo 10, eu zic ca e ok. Oricum, multumesc pentru lamuriri si cred ca o sa apelez si eu la serviciile dumneavoastra

Nu mi-ati raspuns la o singura chestie: postati comentarii cu keyword-uri in loc de nume? Pt ca ar fi mult mai eficiente decat daca ar fi numele real, bineinteles
    Signatura lipsa

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    692
    Putere Rep
    35

Implicit

Buna seara.
    Nu este nici-o problema. Datoria mea era sa va contrazic daca nu aveati dreptate sau sa va aprob in cazul in care postati ceva adevarat.
    Legat de inscrierile in directoare, in general noi facem inscrieri in directoare dofollow si fara link reciproc, insa daca un client ne cere sa inscriem si in cele care cer link inapoi, este mai mult decat logic sa ne 'supunem'.

Legat de comentariile pe bloguri, noi incercam sa postam mereu cu ancora dorita de client insa multi bloggeri nu mai accepta astfel de ancore, si sterg comentariile. Cert este ca desi se pierde mult mai mult timp, incercam sa postam totusi cu ancora dorita de client pe blogurile care accepta acest lucru.

Daca mai aveti si alte intrebari, nu ezitati sa le adresati aici sau prin forma de contact prezenta pe site.

@ Mihai C: Am preluat comanda dvs. Inscrierea o sa inceapa imediat dupa ce ati citit PM-ul primit si depuneti banii in cont.

O seara placuta.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. recomandare servicii de inscriere in directoare
    De Cipiot în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th February 2011, 23:11
  2. Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 28th October 2010, 16:54
  3. Oferim servicii de inscriere in directoare!
    De Lucian00 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 24th June 2010, 09:38
  4. Servicii de inscriere manuala in directoare web
    De maneaalin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st September 2009, 22:06
  5. Servicii de inscriere in directoare
    De eNoston în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th July 2009, 14:33

Permisiuni postare