Salut!
M-ar interesa un portofoliu, ceva exemple pe partea de design.
Multumesc!
Salut!
M-ar interesa un portofoliu, ceva exemple pe partea de design.
Multumesc!
4. Promovez website-uri/produse/pagini/idei prin diverse metode eficiente si de efect (la website-uri ma ocup si de inscrierea in directoare, backlinkuri - spam exclus, pagina Facebook/Twitter daca este cazul)
Astept pe PM preturi. Faci doar pe .ro?
Am lucrat cu Ionut pentru promovarea unui site si tot ce pot sa spun este ca e un baiat foarte muncitor si prompt. Recomand.
Multumesc tuturor pentru feedback. Am colaborat cu alti multi useri de pe Seopedia care nu si-au facut simtita prezenta in topic printr-un reply.
As vrea sa adaug la anunt faptul ca sunt disponibil sa lucrez si pe:
content writing (RO si EN)
data entry
Am colaborat cu Ionut pe partea de content writing RO. Parolist in privinta termenului de livrare, preturi suportabile
Multumesc pentru aprecieri, de asemenea.
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Update: ma ocup si de inscrieri in directoare web (RO si EN) - am si colaborat in numeroase cazuri cu utilizatori de pe Seopedia in acest sens
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Se poate o cotatie pentru continut? Merci.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)