S-a umplut internetul de baieti care baga inscrieri in directoare. Problema este ca baietii care inscriu in .info de-i doare mana, ii astupa pe cei care fac inscrieri manuale. Fiecare incearca sa castige o paine. Problema este ca dupa ce unii folosesc servicii de astea 100 directoare - 5 euro (unde toate sunt pe .info) vin si se plang pe la altii care fac inscrieri manuale. Apoi daca ii spun cuiva: "pai te costa atata !", raspunsul: "Pfuai...asa de mult ? Reduceri nu faci ? ". Astea sunt raspunsurile pe care le cam primesc mereu. Frate, nu vrei inscrieri in directoare, si asa sunt asa cum sunt si nu cred ca un 0.30 bani sau 0.40 bani/director facut manual este mult. Nu mi se pare un pret exagerat, avand in vedere volumul de munca depus, timpul mancat si nervi arsi de pomana. Vine cate unu, iti arunca un site care este inscris in 80 % din dirpedia, dar el spune ca nu e inscris in nimic. Cand te apuci si vezi ca faci cate 300 directoare dintre care doar in 80 ai putut inscrie site-ul...iti vine sa te iei cu capul. Dar asta este...omul nu stie, mai ales Romanul, la el tot e scump. Fa tu tata atunci si lasa-ma...Asta este concurenta este peste tot. Oamenii nu stiu, dar mereu mi-a placut sa ofer servicii de calitate si unui necunoscator. Am incercat sa-i intrum pe multi care au venit sa le inscriu in directoare, sa le spun cum ar fi bine. Dar asta este...serviciile de calitate se platesc la preturi de calitate. Deci pe scurt...inscrieti in directoare cu 10 euro 300 directoare dintre care 200 sunt .info toate pe acelasi ip, pentru ca bine faceti.![]()

Răspunde cu citat