Cumpar cupoane ad words da nu de alea de 280 ron care pot fi folosite doar pe conturi ad words noi. Eu am un cont Adwords vechi si am nevoie de cupoane valabile pentru el.
Multumesc,
Cumpar cupoane ad words da nu de alea de 280 ron care pot fi folosite doar pe conturi ad words noi. Eu am un cont Adwords vechi si am nevoie de cupoane valabile pentru el.
Multumesc,
Puteai simplu sa folosesti search-ul avand in vedere ca sunt foarte multe thread-uri de genul deschise. Chiar un user de pe forum are un store unde vinde asa ceva si nu prea cred ca o sa gasesti "un sac" de vouchere pe care le vei folosi cu acelasi cont adwords.
Adrian, nu cred ca marcos29 se refera la acelea care se vand pe toate drumurile zilele astea. Insa acelea pe care le vrea el (si le-ar dori oricine, de ce nu?) nu cred ca se gasesc.
nu gaseste va garantez eu, am si eu un thread pe forum legat de cumparara acestor vouchere, am si folosit cateva pe contul meu dar dupa ceva discuti cu domnisoara aia draguta de reprezinta adwords in romania am inteles mai multe. Deci nu gasessti voucherele alea de vanzare nicaieri, sunt cateva smekerii prin care poti face rost de ele dar nu o sa te prinzi asa ca poti sa renunti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)