Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: ING sunt amatori - nu mai au digipass-uri

TudorBiz Guest

Thumbs down ING sunt amatori - nu mai au digipass-uri

Am facut acum peste o luna un cont la ING si nici acum nu au putut sa imi ofere un digipass sa pot accesa online contul. Am fost la ei si specifica acum ca spre sfarsitul lunii voi putea avea unul.
    Halal banca! Intr-o saptamana mi-ar ajunge si unul trimis din America.

O chestie dubioasa mi s-a parut ca mi-au facut automat o asigurare de viata odata cu deschiderea contului desi nu as fi dorit asa ceva. Nu te intreaba nimeni daca vrei sau nu, ei ti-o fac automat!

Momentan sunt client HVB si mai caut o banca din Romania ca alternativa.
    ING este penibila! Serviciile oferite sunt la nivel amator si au preturi mari.

Ca sa inchid contul care nu l-am putut utiliza pentru ca digipassul nu mai vrea sa vina, trebuie sa platesc 37 lei. Hoti!

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Tudor, reprezinti vreo banca? Daca da spune-ne si noua care, poate devenim clienti... Daca nu, ce D-zeu, azi ti-ai propus sa arunci la gunoi toate bancile ?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu sunt foarte multumit de ING

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Tudor, vad ca esti excrocat in mod constant de corporatii. Cred ca au ceva cu tine!
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

TudorBiz Guest

Implicit

Offtopic

Nu imi sariti in spate! Eu spun ce patanii am avut cu bancile in cauza!
    Daca nu vreti sa fiu sincer ok, ma opresc si nu mai scriu nimic, dar tot ce am zis a fost sincer.

Si vreau ca toti romanii astia de pe forum sa inteleaga ca banca nu e altceva decat o adunatura de camatari chiar daca au niste birouri frumoase si cateva fete "de familie buna".

Am facut un cont in Germania la HVB dinainte de a intra Romania in EU si totul se facea instant si imi vorbeau cu palaria in mana desi eram doar roman. Aveam cea mai importanta calitate, ERAM CLIENT!

Singura metoda de a combate toparlania este afisandu-mi online impresiile personale despre ce intalnesc in Romania.

TudorBiz Guest

Implicit

Ontopic

N-am exagerat cu nimic. Nu exista digipass-uri la ING ditamai banca.
    Mi-au zis ca or sa fie la sfarsitul lunii asteia. Tinand cont ca de mai mult de 1 luna este situatia asta atunci la ce bun? Imi fac un cont, pe care il platesc, ma baga si asigurarea aia obligatoriu si la digipass ma trimit la plimbare?
    So f*#k them!

Apropo big daca tot esti asa de glumet ai citit conditiile legate de cum se returneaza banii din contul tau ING in cazuri speciale? Ia baga un ochi acolo si citeste cu atentie!

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de TudorBiz Vezi Post
    Offtopic

Nu imi sariti in spate! Eu spun ce patanii am avut cu bancile in cauza!
    Daca nu vreti sa fiu sincer ok, ma opresc si nu mai scriu nimic, dar tot ce am zis a fost sincer.

Si vreau ca toti romanii astia de pe forum sa inteleaga ca banca nu e altceva decat o adunatura de camatari chiar daca au niste birouri frumoase si cateva fete "de familie buna".

Am facut un cont in Germania la HVB dinainte de a intra Romania in EU si totul se facea instant si imi vorbeau cu palaria in mana desi eram doar roman. Aveam cea mai importanta calitate, ERAM CLIENT!

Singura metoda de a combate toparlania este afisandu-mi online impresiile personale despre ce intalnesc in Romania.
    Ai si tu dreptate, ce sa zic... Dar parca prea s-au spart toate oalele in capul tau... Cred ca esti ghinionist la banci!

TudorBiz Guest

Implicit

Maine incerc la OTP Bank.
    O sa dau aici toate detaliile despre ce patesc si cu ei.
    Mi se par ok si la taxe si la servicii si sa vedem cum se misca.
    Sper sa nu fie considerata asta o reclama. Daca simt ceva nasol acolo o sa postez aici.

Daca mi-ar da voie as filma cu telefonul toata experienta ca sa fie totul transparent. Prea sunt toti furati si mintiti in tara asta.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Stiu cum sunt bancile, dar asta e realitatea romaneasca.

Si pe mine la Raiff cand am deschis contul curent pe formular eram automat inscris la o asigurare de viata. Am citit, am intrebat de ce si m-a pus sa scriu cu pixul pe formular ca nu vreau asigurare. Deci tot un fel de teapa.

Poate ai dreptate, dar la noi e o piata a vanzatorilor, in toate domeniile, asa ca nu ai ce sa faci, la nivel de individ, decat sa citesti mai cu atentie conditiile. Altfel inebunesti luptandu-te cu morile de vant.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

costy81gl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    80
    Putere Rep
    36

Implicit

Tudor ce e in neregula cu tine?
    Ia spune-ne si noua cat ti-au luat pentru asigurate? Cumva zero lei?
    Asigurarea e cadou si daca mori, mostenitorii legali primesc dublul sumei aflate pe cardul tau? Cine e toparlan la faza asta?

In plus tu ai platit doar pentru deschiderea contului 37 de lei. Digipassul e vreo 50 sau 75. Deci, atata timp cat nu l-ai platit de ce spui ca sunt hoti?

BTW, eu mi-am facut cont la ING in 5 minute. Dupa cateva zile am fost sa vad cat costa un Digipass si nu numai ca mi-au spus pretul dar in 5 minute deja il aveam functional. Cand mi-am facut cont de persoana juridica, a durat vreo 15 minute (creare cont, card, digipass).
    Ultima modificare făcută de costy81gl; 14th November 2007 la 01:20.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Spam amatori de neobux
    De ConstantinLG în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 16th April 2009, 14:30
  2. Care sunt 302?
    De eugen în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th February 2007, 11:56
  3. eu sunt
    De pts în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th October 2006, 13:40
  4. Sunt Nou
    De Elmo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 22nd August 2006, 16:45
  5. Eu Sunt ...
    De w00x în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th April 2006, 01:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •