salut karismasand,

Spuneai mai sus ca le desktop nu iti mai functioneaza internetul, dar pe laptop da? Daca este asa, inseamna ca problema 90% provine de la desktopul tau si nu de la router. Pe windows 7 am mai patit asa ca daca ma conectam prin wireless la router, netul functiona, dar in acelasi timp pe desktop nu functiona netul.

In cazul in care nu-ti mai functioneaza deloc eu ti-as recomanda ca prim pas, sa resetezi routerul cu totul. Acest lucru il poti face atat de pe pagina de configurare ( insa tu zici ca nu te poti conecta ) cat si de la butonul care se afla de obicei in spatele routerului. Acel buton defapt nu se prea vede, din cate am vazut eu se afla in mare parte langa locul unde conectezi alimentarea, si defapt este o gaura in care este butonul respectiv, iei frumos o scobitoare de exemplu si tii apasat butonul 15 secunde dupa care automat se reseteaza si revine la setarile din fabricatie. Pe urma va fi necesar sa reconfigurez routerul, asa ca asigura-te ca sti sa faci asta inainte sa il resetezi. Spor la treaba!