Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Cum leg 3 tabele SQL intre ele? (super simplu pt. cunoscatori)

  1. #1
    Avatarul lui Iulian
    Iulian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    33


    Implicit Cum leg 3 tabele SQL intre ele? (super simplu pt. cunoscatori)

    Am 4 tabele, ca in imaginea:

    Trebuie sa le leg ca dupa culori, adica sa imi returneze valoarea cantitatii, la introducerea CNP-ului...

  2. #2
    Avatarul lui tymbark
    tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    46


    2 out of 2 members found this post helpful.

    Implicit

    select t.cantitate from pacient p, diagnostic d, tratament t where p.cnp = d.cnp and d.cod_diagnostic = t.cod_diagnostic and p.cnp = '186.........'

    sau cu inner join

    select t.cantitate from pacient p
    inner join diagnostic on p.cnp = d.cnp
    inner join tratament t on d.cod_diagnostic = t.cod_diagnostic
    where p.cnp = '186.....'

    teoretic ar trebui sa mearga ambele, posibil sa mai fie niste typo-uri verifici tu.
    Signatura lipsa

  3. #3
    Avatarul lui GExGE
    GExGE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    373
    Putere Rep
    35


    1 out of 1 members found this post helpful.

    Implicit

    Si nu uita sa pui INDEX pe toate coloanele prin care faci join-uri!
    Sunt GExGE si folosesc cel mai simplu site de curs valutar.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Cunoscatori diferite limbi straine
    De StarNET în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th June 2011, 14:26
  2. Caut programatori cunoscatori de limba germana
    De eternetyz în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th December 2010, 18:28
  3. Cum sincronizez 3 tabele?
    De Federals în forumul Server side
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 14th October 2008, 02:23
  4. divuri sau tabele?
    De blueeyesromanesti în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 13th October 2008, 01:42
  5. Gifuri pt ajax loading - super simplu si tare :)
    De danielbuca în forumul Utile
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th June 2007, 00:12

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •